Lumberjack Ayakkabı Tabanından Ayrıldı!

05 Mart 2024 14:28
Murat
Murat
04 Mart 2024 15:27

Lumberjack markalı ayakkabıyı muadillerine göre daha pahalı olduğu için kaliteli sandım ve satın alarak hayatımın hatasını yapmışım. 1 ay kullandıktan sonra ayakkabı neredeyse tabanından ayrılacak duruma geldi. N11 sitesinden Koray Spor aracılığıyla incelenmesi talebinde bulunarak markaya ayakkabıyı gönderdim 1 ay incelemede kaldı ve herhangi bir problem bulunmadığını söyleyerek bana aynı şekilde geri gönderdiler. Bu markanın bu ürününü hayatım boyunca eşime dostuma çevreme göstererek kullanmamaları yönünde tavsiyelerde bulunacağız ve sosyal medyada internet sitelerinde sattıkları bu kötü malın reklamcısı olacağım.

05 Mart 2024 15:28 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla LUMBERJACK Müşteri Hizmetleri

Lumberjack Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabı Ve Uzayan İnceleme Süreci Nedeniyle Mağduriyet

12 Aralık 2025 00:17
lumberjack-kisa-surede-deforme-olan-ayakkabi-ve-uzayan-inceleme-sureci-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

26 Haziran 2025 22:30
Lumberjack Ayakkabıda İki Ayda Çatlama Ve Delik Oluştu Garanti Kapsamı Reddedildi
lumberjack-ayakkabida-iki-ayda-catlama-ve-delik-olustu-garanti-kapsami-reddedildi-5.jpg
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Huseyin
26 Haziran 2025 11:59
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
04 Haziran 2025 01:32
Halil sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 16:30