21 Nisan 2024 14:39

Çelik toptan satıcısı olan firmadan toplam 882 TL'lik alışveriş yaptım. 26.03.2024 de ürünler geldi bana gelen ürünleri incelediğimde 1 tanesinin üstünde kararmalar olduğunu görüp 29 martta firmaya WhatsApp dan ulaştım o model o şekilde denildi. (çelik tercih etmemdeki sebep kararmaması ve alerji yapmamasıdır) daha sonrasında diğer bilekliğimin üstündeki Kelebek koptu. Sonrasında başka bilekliğimin plastik kısmı koptu içindeki boncuklar düştü, ulaştığımda kullanım hatası denildi yıllardır kullandığım çelik ürünlerim var 1 ay bile kullanmadığım ürünün suçlusu ilan edildim. Kolyemde ise zincir karardı bunların hepsinin fotoğrafını ekleyeceğim. Kopma ürününde müşteriyi suçlayan bir firma çelik demek kararmaması demektir. Kararan ürüne dünya para vereceğime gider imitasyon alırdım.

28 Ağustos 2024 08:09
Lujo Aksesuar Ürünleri Çelik Değil
Başak sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 17:38
Westqueen Accessories Paslanmaz Çelik Ürünler 2 Ayda Paslandı Ve Yeşil Renge Döndü
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Pukka Aksesuar Ürünlerin Kalitesi Ve Hizmetten Memnuniyetsizlik

31 Ekim 2023 10:33
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 18:32
Gülşahın Takı Tezgahı Çelik Kolye 3 Günde Karardı