Lubex 75 80 Şanzıman Yağı Kesinlikle Hatalı

29 Şubat 2024 11:1312.314

Tüm araçlarımızda ailemiz dahil, Lubex'in tam sentetik otomotiv yağlarını yerli olması sebebiyle kullanıyoruz. Ayrıca çevremizde de tavsiye ediyoruz. Fiyat olarak yabancı bilinen markalara yaklaştı, fakat yerli olması nedeniyle kullanmaya devam ediyoruz. Ancak ilk kez bir aracımızın (Volkswagen Polo 2016 model) manuel şanzıman yağını değiştirmek istedik. Yağcıdan Lubex Mitras 75W-80 şanzıman yağını aldım. Ne yazık ki araç soğukken ilk çalıştırmada vitesler oldukça zor geçiyor. Yağdan mı emin olamadık, ancak Golf marka başka bir aracımızın baskı balata değişimi sırasında da şanzıman yağını bu yağ ile değiştirdik. Sonuç yine aynı, maalesef Lubex 75W-80 şanzıman yağı sabah ilk 5 kilometre boyunca vites geçişlerinde zorluk çıkarıyor ve vuruntuya neden oluyor. Daha sonra sanayide yaptığım araştırmalarda, Lubex Mitras 75W-80 şanzıman yağında genel bir problem olduğunu öğrendim. Bu şanzıman yağını firma yetkililerine bildirmek için buraya yazıyorum. Ürününüzü iki aracımda da denedim. Türk Forum sayfalarında genel olarak bu yağın sabah ilk çalıştırmada zor geçtiği ve şanzımanı zorladığı, 5 kilometre sonra düzeldiği belirtilmiş. Lubex maalesef ilk kez bir hayal kırıklığına uğrattı.

30 Mart 2024 13:22

Parlaklar Madeni Yağ elektronik ticaret sitesi üzerinden Oil Markt'ten ne zaman Lubex marka yağ almak için tarih hususunda iletişime geçtiğimde, yağın tarihini öğrendikten sonra ödeme kısmında kart bilgilerimi girerken fiyatın değiştiğini fark ettim. İki defa benzer sorunu yaşadım. Firmayla iletişime geçip bilgi aldıktan sonra sepete eklediğim ürün için ödeme kısmına geçtiğimde ya fiyat değişmiş ya da ürün kapanmıştı. 'Olabilir, yanlışlık olmuştur' diye düşündüm. Ancak üçüncü kez aynı durumla karşılaşınca, bunun kasten yapıldığına ve sepetteyken ürün fiyatının değiştirildiğine emin oldum. Bu durum, Lubex markasının imajına zarar verici bir davranıştır ve bayisi olarak bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir. Evet, serbest ticaret kapsamında herkes istediği fiyatı belirleyebilir; ancak ürünün ödeme esnasında, özellikle elektronik ticaret sitesinde kart bilgileri girilirken fiyatının değişmesi kesinlikle farklı bir şekilde algılanır. Lubex'in bu konuda bayilerini uyarması gerektiğini düşünüyorum.

29 Şubat 2024 15:42 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhabalar, Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Öncelikle seçmiş olduğunuz Lubex Mitras ax Hyp 75W-80 ürünümüzün aracınızın manuel şanzımanı için teknik açıdan uygun olmadığını belirtmek isteriz. Volkswagen Polo 2016 model aracınızın motor hacmi ve tipi ile birlikte.

29 Şubat 2024 15:59

Mail yoluyla cevap verdim. Fakat aracımız 75.80 yağ kullanmakta şanzıman yağı olarak, buna istinaden 75.80 lubex aldım, çünkü başka yağda yoktu lubex olarak 75.80

29 Şubat 2024 16:52

Lubexden güven bey aradı, şanzıman yağı olarak lubexde aracımıza tam karşılık gelen bir yağ olmadığını ifade etti ve kendilerinin bu konuda çalıştıklarını ifade etti. Sorularıma ve sorunlarıma cevap verdi, firma olarak ve arayan yetkili kişi olarak sorun çözmeye yönelik iyi niyetli bir firma kendilerine teşekkür ediyorum.

29 Şubat 2024 17:01

Güven beyin ilgi ve alakasına teşekkür ediyorum

Lubex Yağ Değişimi Sonrası Performans Sorunu!

5 Haziran 2024 11:4312.397

Aracım 2016 model Opel Astra 1.6 k, 90.000 km'de. Aracımın yağını her 10.000 km'de bir değiştiririm. Sanayide yürürken L...

1 Yorum

Lubex Kalitesiz Yağ Sorunu

12 Kasım 2023 17:3314.325

Lubex 5W-30 yağ Aracım 2012 model Opel Astra H 1.6. Yağ değişim zamanı geldiğinde Lubex 5W-30 marka yağ kullandım. Ancak...

Brava Endüstri Şanzıman Yağı Ve Satış Sonrası Müşteri Temsilcisinin Tutumu

"Problemin giderilmesi adına elinden geleni yapan ve problemi gideren Bravo personeline ve Bravo şirketine çok teşekkür ederim almış olduğum 9 farklı üründen bir tanesinden memnun kalmamıştım bununla da ilgili bir kısmı ustamdan kaynaklı problemin Bravo yetkileri sayesinde bilgileri sayesinde giderilmesi sonucu çok teşekkür ederim memnuniyetim dokuzdu şu anda verebileceğim en yüksek notu veririm bravo'ya devam"