Elif sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Alerji Yapan Ürün

Loreal Paris Alerji Yapan Ürün
26 Aralık 2023 20:34

Loreal in bu görselini eklediğim ürününü, özellikle 'kuru ve hassas ciltler' yazdığı için tercih etmiştim. Çünkü ben çoğu markanın çoğu ürününü kullanamıyorum. Alerji yapıyor. Fakat gelin görün ki bu da alerji yaptı. Yüzüm gözüm dudaklarım her yerim şiş bir şekilde sabah uyandım. Arkasında yazılı olan ' kanıtlanmış etki' ve 'dermatolojik olarak test edilmiştir' ifadelerinin kesinlikle doğruyu yansıtmadığı kanıtlandı. Yüzümün halinin resimleri de mevcut Tüketici Mahkemesi'ne şikayet başvurusunda bulunacağım.

Elif
Elif
04 Ocak 2024 16:36

Ürün iadesi için aylar önce aldığım ürün fişini istiyorlar. Ürünü aldığım yerdeki fişi ben ne diye saklayayım? Bunun sorunlusu aldığım yer mi yoksa Loreal mi? Telafi beklerdim. Hastane raporlarımla Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. O zaman görüşürüz

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:17
Loreal Paris Cilt Bakımı Sonrası Beklenmedik Tepki!
İleyza sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 00:33
Loreal Paris Loreal Göz Serumu Alerji Ve Egzama Yaptı
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Retinol Serum Ciltte Yanık Ve Hassasiyet Yaptı

02 Kasım 2024 12:49
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Loreal Paris Bright Reveal Güneş Kremi Cildimde Ciddi Alerjik Reaksiyona Yol Açtı

19 Mayıs 2025 09:26

Loreal Paris Revitalift Serum Göz Çevreme Zarar Verdi!

06 Şubat 2025 23:33
Loreal Paris Kategorileri