Lokman Hekim Hastaneleri Tecrübesiz İşini Bilmeyen Hemşireler

02 Aralık 2023 10:18

Lokman Hekim Van Hastanesi'nde 30.11.2023 tarihinde kürtaja girdim. Anestezi sırasında damar yolumu bulamadılar ve defalarca damar yolumu bulmaya çalışırken kollarımı, ellerimi ve bileklerimi delik deşik ettiler. Bana damarlarımın çok ince olduğunu ve kilolu olmam sebebiyle görünmediğini söylediler. Bu şekildeki kabaca bir tabir ve yapılan işteki tecrübesizlik hiç hoş değildi. Eğer devlet hastanelerinde yapılacak bir işlemi gelip burada yüksek ücretler ödeyerek yaptırıyorsak, karşılığının bu olmaması gerekir.

Hemşire ve kadın doğum uzmanının davranışları çok kötüydü. Zaten kötü bir durumla karşı karşıya kalmış ve çocuğumu kaybettiğim için üzülerek oraya gitmiştim; karşılaştığım ilgi ise bu şekilde olmamalıydı. Asla ben, iki ay önce de aynı kiloyla ameliyata girmiş ve tek seferde damar yolu bulunmuş biri olarak suçu damarlarımda değil, bu işi yapamayan çalışanlarda buluyorum. Bu durumdan oldukça şikayetçiyim ve bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

05 Aralık 2023 12:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyat Sırasında Yaşanan Kabus: Anestezi Altında Acı Ve İhmaller

17 Şubat 2025 23:21
Nergis sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2024 11:05
"Ameliyat olmam için herhangi bir sıkıntı kalmadı hastaneden durumu düzelttikleri için teşekkür ederim"
Seda sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 21:48
Lokman Hekim Hastaneleri Özel Hastane Eksikleri

Acil Serviste İlgisizlik Ve Doktor Talimatlarının Uygulanmaması Mağduriyet Yarattı

20 Ekim 2025 21:51
acil-serviste-ilgisizlik-ve-doktor-talimatlarinin-uygulanmamasi-magduriyet-yaratti-2.jpg
Cenk sonuçtan memnun

07 Kasım 2023 01:07