Onur sonuçtan hiç memnun değil

Liva Pastanesi (livashop.com) Liva Çukurambar İnternet Ürünleri İle Gelen Ürünler Aynı Değil

24 Mayıs 2024 10:07
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Yaşanan mağduriyet sonrası firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim. Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu ve karar sonrası ücretimi geri aldım.”

Liva Shop adlı cep telefonu uygulaması üzerinden "Karışık Tatlı Kuru Pasta Premium" adlı üründen 1 kilo sipariş ettim. Uygulama üzerinde gösterilen görsel ile Sipariş ile gelen ürün farklıydı. Görselde fıstıklı ve Cevizli ürünlere yer verilirken tarafımıza gönderilen ürün çikolata ağırlıklıydı. Ayrıca görselde olan bazı ürünler hiç konmamıştı. Çukurambar Liva'yı aradığımızda WhatsApp üzerinden (055***48 60 04 numaralı telefona) görsel göndermemizi istediler. İki görseli gönderdikten sonra tarafınıza dönüş yapacağız demelerine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapmadılar. Kesinlikle Ankara Çukurambar Livadan gönderilen ürünleri önermiyorum.

Onur
Onur
01 Şubat 12:08

Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 21:07
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 12:46

27 Nisan 2025 12:47
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Liva Pastanesi (livashop.com) Liva Online Shop

19 Mayıs 2024 19:06
Esra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 20:09