Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Ulus Haksız Kazanç ve Hasta Haklarına Saygısızlık

02 Şubat 2024 13:47

31.01.2024 Çarşamba günü 9 yaşımdaki kızımı kusma, halsizlik ve karın ağrısı şikayetleri ile Liv Hospital Ulus hastanesinin aciline götürdüm. Acil serviste herhangi bir müdahale yapılmadan doğrudan çocuk polikliniğe yönlendirildim. Doktor muayenesi sonrasında kızıma serum takılmasına karar verildi ve istek tahliller yazıldı. Bu sırada kızım müşahede odasında tekrar kustu. Hastanede kaldığım 2 saatlik süre zarfında hangi tahlillerin yapılacağı ve fiyatlandırması ile ilgili hiçbir bilgi verilmedi. Serum tamamlandıktan sonra hastaneden ayrılırken 14.312 TL bir fatura ile karşılaştım. Neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumda bunun sigorta indirimi uygulanmış fiyatlandırma olduğu söylendi. Şikayet edeceğimi söyleyerek detaylı hizmet dökümü aldım ve halihazırda hasta olan ve ayakta zor duran kızımı düşündüğümden ödemeyi yaparak hastaneden ayrıldım.

Bu arada yapılan 66 adet testin tamamı da normal çıktı. Konuya çözüm olabileceği söylenen ve bizimle iletişime geçeceği bildirilen ilgili müdür ne yazık ki bizlerle iletişime geçmeyerek vakayı yok saymaktadır. Neden acilden giriş yapılmayarak orada provizyon denenmeden polikliniğe yönlendirildim ve neden hiçbir aşamada fiyatlandırma ile ilgili bilgi verilmedi. Liv Hospital gibi bir kurumun müşteri memnuniyeti ve hasta hakları konusunda aldığı bu tavır kabul edilemez. Şikayetime dönüş yapılmaz ise avukatım aracılığı ile gerekli yasal süreci başlatacağım. Tarafımdan haksız yere ve önceden hiçbir bilgilendirme yapılmadan ve mecbur bırakılarak alınan tutarın iadesini talep ediyorum.

16 Şubat 2024 11:11 (Şikayetten 13 gün sonra)

Halil sonuçtan memnun değil

17 Ocak 2024 09:57

Liv Hospital Acil Serviste Ticaret: Sağlıkta Duygusuzlaşma

11 Şubat 2025 14:11

Liv Hospital Ankara Çocuk Sağlığı Polikliniği Mağduriyetleri

24 Aralık 2023 16:25

07 Aralık 2023 20:04
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Yenidoğan Acil Kontrol İçin Zorla Para Ödettiler!

04 Haziran 2024 13:54