Müşteri Memnuniyetsizliğinde Zirve: Linens Ankamall

Berivan
23 Aralık 2024 20:08

Linens Ankara / Ankamall mağazasından almış olduğum ürünü fiyat farkından ötürü 30 dakika sonra iade etmek istedim, mağazada karşılaştığım tavır ve üslup takdire şayandı!

Müşteri temsilcisi hanımefendi ürünü iade alamayacağını ve mağaza müdürünü aramak istediğini söyledi ve aradı. Ancak gelen yanıt, 'iade alamayız, web sitesindeki fiyattan yardımcı olalım' oldu. Sonra bölge müdürümüz de onaylamadı tarzı bir şey iletti. Olayın bölge müdürü sorumluluğunda çözülmediğini iletti.

Basit bir iade için bölge müdürünün aranmayacağını bilecek kadar sektör tecrübem mevcut. Aradığına ve sorulduğuna inanırsanız tabii ki aranmadı. Farklı bir pazar yerinden almak istediğimi belirtmeme rağmen ısrarla iade alamayacağını iletti ve 'iadesini düşündüğünüz bir şey zaten almayın hanımefendi' diye bir de ders verdi. Sağ olsun. Ek olarak, ürünü alırken iadesinin olmadığını belirtmediniz, bu şartın olduğunu bilsem zaten almazdım dediğimde ise '5000 kişi geliyor mağazaya, onu söylemekle mi uğraşacağım' dedi.

Hüsran bir alışveriş, eğitimsiz bir mağaza çalışanı ile günü noktaladım. Bu şikayetimi gerekli tüm Linens mercilerine ileteceğim.

24 Aralık 2024 16:21 (Şikayetten 20 saat sonra)

Merhaba, Çözüm Merkezimiz bildiriminizi teşekküre dönüştürmek için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle en hızlı şekilde irtibata geçeceğiz. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Leyla
09 Kasım 2024 14:13
İade Sürecinde Yaşanan Sorun Ve Ürün Hatası

Zeynep
08 Mayıs 2024 20:15
Hande sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 17:59

Ceyda
23 Şubat 2024 21:06
Marmara Park Linens Hediye Çekime Ve Ürüne El Koydu
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Burçin
10 Mart 2025 01:12