Havva sonuçtan hiç memnun değil

Lindo Mobilya (Bayrampaşa) Lindo Mobilya Yalova Şikayet

Lindo Mobilya (Bayrampaşa) Lindo Mobilya Yalova Şikayet
06 Eylül 2024 17:18

Lindo mobilya eşyaları getirmedi. 2 ay önce aldığımız ve 1 hafta içinde geleceği söylenen mobilyalarımız hâlâ gelmedi. Yalova'da bulunan Çiftlikköy ilçesinden lindo mobilya isimli mobilyacı eşyalarımızı getirmiyor. Diğer kişilerinde mağdur olmaması için burayada yazmaya karar verdim.

19 Eylül 2024 17:43

Lindo mobilya gelmeyen eşya şikayeti. Yalova Çiftlikköy de bulunan lindo mobilya mağazasıyla Instagram üzerinden iletişim kurarak mağazasına gittik koltuk takımı yemek odası takımı yatak odası takımı vs. Satın aldık. Aldıktan 1 hafta sonra koltuklar ondan 1 2 hafta sonrada gardırop ve makyaj masası geldi ama o gün bugündür 2 buçuk ay oldu ve geriye kalan baza yemek masası takımı TV konsolu ve söylenen ufak eşyalarda dahil getirilmiyor. Daha önce buraya şikayet yazmıştım ama firma iletişime geçerek söz verip en kısa zamanda getireceğiz deyip tabii ki her zamanki gibi ulaşılmaz oldu ve iletişim kuramıyoruz. Sadece burayla kalmayıp Tüketici Hakları'na da başvuruda bulunduğumu bildirmek isterim. Bundan sonrası satıcının yapacaklarına bağlı. Bizimle iletişim kurma tenezzülünde bulunmuyorsa resmi makamlarla görüşsün

Mücahid sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 15:19
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Lindo Mobilya Ürün Teslim Etmiyor!

08 Temmuz 2024 11:02
H. Avni sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 21:08
Arif sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 19:07
Lindo Mobilya (Bayrampaşa) Ürünlerim Tam Gelmedi Ve Başka Ürünler Geldi
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 08:47
Lindo Mobilya (Bayrampaşa) Teslim Edilmiyor, Ulaşılmıyor