Kadir sonuçtan çok memnun

Yetkisiz Para Çekimi Şikayeti

Yetkisiz Para Çekimi Şikayeti
04 Kasım 2024 16:15

Lidio Google Play 12-14-18-22-24.10 2024 bu tarihlerde parçalar halinde 11 kez 269 TL ve küçük parçalar halinde toplamda 4000 TL'ye yakın para kartımdan çekilmiş, haberim olmadan. Bunların iptalini istiyorum ve şikayetçiyim. Bu kurumdan nasıl bir kurum?

04 Kasım 2024 16:35 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Umut
Umut

05.03.2026 günü saat 15:35 civarında, Ziraat Bankası hesabımdan hiçbir rızam, onayım ve başvurum olmamasına rağmen mobil bankacılık üzerinden 199,99 TL tutarında bir işlem yapılmıştır. Hesap hareketlerimi kontrol ettiğimde, işlem açıklamasında “lıdıo / Google capc mutabakat” ifadesinin yer aldığını gördüm. Herhangi bir yere üyelik açmadım, başvuru yapmadım ve herhangi bir linke tıklamadım. Durumu Ziraat Bankası ile görüştüğümde, sadece “lıdıo / Google capc mutabakat adlı yerden hesabınızdan para çekilmiş” bilgisini aldım, bunun dışında tatmin edici bir açıklama yapılmadı. Bu işlem bilgim ve onayım dışında gerçekleştiği için, 199,99 TL’nin tarafıma iadesini talep ediyorum. Ayrıca bu işlemle bağlantılı olarak kartımın ve hesabımın güvenliğinin sağlanmasını, gerekli kontrollerin yapılarak tarafıma ait hesaplardan bu tür izinsiz çekimlerin tekrar edilmemesi için tüm gerekli önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Hesabımdan bu firmaya veya benzeri adlar altında tekrar bir çekim yapılmasını istemiyorum.

Büşranur
Büşranur

Merhabalar sorun çözüldü mü

Alper sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2024 23:22
"Gerekli ve ilgili açıklama için teşekkürler Lidio."
Lidio Hesaptan Para Çekmesi 57,99TL