21 Nisan 2024 15:33

10 yıldır LG TV kullanıyorum. Ekranı büyütmek için 50UR81006LJ model LG TV yi 20bin TL'ye Media Markt tan aldım. Dün gelip kurdular ve sonuç büyük bir hayal kırıklığı. Ekran buğulu ya da puslu gibi, panelin sağından solundan ya da yukarısından bakarsanız renkler soluyor. İki metreden fazla yaklaşırsanız zaten görüntü kötüleşiyor. Fotoğraflarda açık olarak sorun ortada. 10 yıllık TV yenisinden görüntü olarak açık ara çok daha iyi. Bu paranın yarısına üç harfli marketlerde satılan TV ler aynı görüntüyü verir. Markadan ve TV den soğudum. Ürün kurulduğu için Media Markt a iade edemiyorum. LG firmasının ürünü varsa doğru düzgün gösteren bir modeliyle değişimini ya da iade almasını talep ediyorum. LG den gelen cevaba göre gerekirse Tüketici Hakem Heyeti ve mahkeme sürecini başlatacağım.

23 Nisan 2024 11:17

LG yetkili servisten gelip ürünü incelediler ve bunun bir sorun olmadığını kullanılan panelin kendi özelliği olduğunu söylediler. Yeni LG diyor ki benim panelim böyle ister beğen ister beğenme beni ilgilendirmiyor. Mademki panelde böyle bir durum var satış öncesinde TV leri 4K videolarla ya da görüntülerle bize satmayın. Müşteriye deyin ki bu panelin böyle dezavantajı var, bunu bilerek al. Böyle bir bilgilendirme yok. Hakem Heyeti'ne şikayetimi yaptım. Onlar doğru kararı verecektir.

En güzelini yapmışsınız.

Selami

Va panel TV. Normal bu durum. Direk karşınızdan göz hizanızdan izlemeniz gerekir. Yan açılardan renklerde solma olur. Bu TV nin kontrastı ds çok yüksek iyi bir TV bence.

Engin

Haklısınız ancak üretici firma ürünün panel tipini gizliyor satarken. Bu noktada tüketici mağdur ediliyor. Ne aldığımı bilmeden alıyorum. Ürünü Hakem Heyeti ile iade edip yine LG aldım ama oled. Çok memnun kaldım.

LG Kategorileri