LG Kumanda Ve Wi-Fi Sorunu

Hilmi
07 Kasım 2023 22:30

LG 55 SJ850V marka TV'm ile ilgili sorunu paylaşmak istiyorum. Aldıktan yaklaşık olarak 3 yıl sonra sürekli internet bağlantısı kopuyor ve Smart kumanda çalışmıyor. Bununla ilgili araştırma yaptığımda başka kullanıcılar olduğunu öğrendim (https://forum.donanimhaber.com/lg-smart-tv-wifi-sorunu-acill-lutfennn--136431493). Bu durum LG'nin kronik bir sorunu rama garantiler bittiği için maalesef ücret ödeyerek tamir ettirebiliyoruz. Üretimden kaynaklı bu durum için LG'nin ilgilenmesi gerekir. Şu an TV'yi kullanamıyoruz. Aynı sorun her LG kullanıcının başına geldiği kesin. Firma ürünün bile arkasında duramıyor

profile profile profile

Kerimcan
Kerimcan

Yazdığıma bak işe yatıyor ben öyle yaptım şu an gayet çalışıyor

İsmail

Bence LG TV tam garanti bitiminde Wi-Fi arızası çıkarıyor benimde 2+4 yıl garanti vardı tam garanti bitti 1 ay sonra Wi-Fi bağlanmadı şimdi servise 400 lira öde bir de parça değişecekse vay halimize yorumlarda hep tam garanti bitiminde arızalar başlıyor diye bir kanaat oluştu bende inşallah yanlış düşünüyorumdur

Ender
Ender

LG TV lerde Wi-Fi kesinlikle kronik sorunlu 2 yılın sonunda sinyal almıyordu. Evimde 2. Bir LG ürünü olmayacağı kesin

LG Webos TV UH850V Wi-Fi sorunu bende de var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
07 Şubat 2024 15:31
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 14:38
LG Destek Konusunda Yetersiz
Eren sonuçtan hiç memnun değil

LG TV Wi-Fi Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Talebi

Eren