LG Klima Servis Hizmetlerinden Dolayı Pişmanız!

Semih
09 Temmuz 2024 20:55

Hepsiburada.com sitesinden LG uv Nano Artcool a++ S3-M18KLRGA. EA6GLTK 18.000 BTU inverter split klima aldık. Ürün garanti kapsamı sürecinde arızalandı. Servisi aramam söylendi. Aradık, geleceklerini söylediler. 3 gün boyunca gece gündüz gelecekler diye oyaladılar. Sonrasında LG müşteri hizmetlerinden resmi kayıt oluşturduk, akabinde geldiler. Klima arızalı, söküp götüreceğiz dediler. 3 günde sökmelerini bekledik, akabinde sensör arızası var denildi. Servisi arıyoruz, ustayla görüşelim dönüş yapacağız diyorlar ama ne arayan var ne soran. Usta eğitimdeymiş, o yüzden kimse ne olduğunu bilmiyor. Niye bu kadar gecikti diyoruz, malzeme tedarik eden izine gitti diyorlar. İyi de koskoca LG firması 1 klima tamiri yaptıramıyorsa niye satış yapıyor? Anlamış değiliz. 06.06.2024 tarihinde açılan iş emri, 09.07.2024 tarihi olmasına rağmen hiçbir cevap veya bilgi yok. Müşteri temsilcilerinin de bilgisi yok, servisi aramamız lazım ama servis mesai saatleri dışında diyorlar. LG klima tam manasıyla pişmanlıktır.

Ecrin sonuçtan hiç memnun değil

Ecrin
10 Ağustos 2024 15:14
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima ( Ugur Elektronik Servis)

Ersin
23 Haziran 2024 16:10

İbrahim
04 Ağustos 2023 14:30

Klimamın Kurulumu İçin Haftalarca Bekledim Tatil Planım Altüst Oldu

Züleyha
20 Ağustos 10:32
Klimamın Kurulumu İçin Haftalarca Bekledim Tatil Planım Altüst Oldu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

LG Pişmanlık Oldu. Servis Desteği Yok. Müşteri Desteği Yok. Yazık.

Emre
11 Temmuz 2024 14:24
LG Pişmanlık Oldu. Servis Desteği Yok. Müşteri Desteği Yok. Yazık.
LG Kategorileri