Hatice
01 Mart 2024 11:49

2015 yılında satın aldığım LG marka halı yıkama makinesi, 10 yıl parça garantisi olmasına rağmen parça bulunamadığı için tamir edilemiyor. Güngören'deki LG teknik servisine ürünü götürdüğümüzde, parçanın temin edilemediği ve bu nedenle tamir edilemeyeceği belirtildi. 444 6 543 numaralı müşteri hizmetlerini aradığımda, faturanın fotoğrafını teknik servise göndermem gerektiği söylendi. İstenilen belgeyi gönderdikten 4-5 gün sonra, ürün için ödediğim 499 TL'lik fatura bedelinin iade edileceği bildirildi. Ancak bu durum mağduriyetimi gidermiyor. Makinem kullanılamaz hale geldi. Benzer özelliklere sahip bir elektrik süpürgesi talep ediyorum. LG'nin teklif ettiği ödeme miktarı, bir süpürgenin bile boru kısmını almak için yetersiz. LG ürünleri almayı düşünen tüketicilere, ürünlerin arkasında durulmadığı ve birkaç yıl sonra kullanılamaz hale gelebileceği konusunda uyarıda bulunuyorum.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

LG Dik Süpürge Bağlantı Yeri Koptu, Garanti Kullanıcı Hatası Dedi

Deniz
16 Haziran 2025 21:01

Kısa Sürede Arızalanan Süpürge Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ayşe
03 Mayıs 2025 23:19
Kısa Sürede Arızalanan Süpürge Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

LG Süpürge Tamirinde Yüksek Ücret Mağduriyeti

Serdar
13 Eylül 2025 19:41
LG Süpürge Tamirinde Yüksek Ücret Mağduriyeti
lg-supurge-tamirinde-yuksek-ucret-magduriyeti-3.jpg
lg-supurge-tamirinde-yuksek-ucret-magduriyeti-2.jpg

Garanti Kapsamındaki LG Süpürgemin Parçası Değiştirilmedi, Yüksek Ücret Alındı Ve Mağdur Edildim

Erdem
13 Ekim 2025 20:07
garanti-kapsamindaki-lg-supurgemin-parcasi-degistirilmedi-yuksek-ucret-alindi-ve-magdur-edildim-5.jpg
garanti-kapsamindaki-lg-supurgemin-parcasi-degistirilmedi-yuksek-ucret-alindi-ve-magdur-edildim-1.jpg

LG Kategorileri