İbrahim
19 Ağustos 2024 13:20

Merhabalar, 22.01.2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden 55QNED756RA. APE TV satın aldım. Ürün bana Kutup Şirketler Grubu tarafından teslim edildi. TV getiren arkadaşlar video kaydı ile ayrıca fotoğraflarını da çekmişlerdir. Daha önceden LG çağrı merkezinden görüştüğüm kişi, bana çeyiz paketine dahil edip 22.09.2022 düğün tarihime kadar bekletebileceğini, TV kurulumunun o gün başlayacağını beyan etmiştir. TV teslim olduktan sonra ben arayıp LG firmasına TV'nin geldiğini, çeyiz paketine konuştuğumuz gibi dahil etmelerini istedim. Bana o tarihe kadar bekleyeceklerini, çeyiz paketine dahil ettiklerini, kurulum yapacağımız zaman 3 gün önceden haber vermemi söylemişlerdir. 18.08.2024 tarihinde LG firmasını aradığımda kurulumu erken yapmak istediğimi söylediğimde, bana 6 ay çeyiz paketi olduğunu, süreyi aştığımı, kurulumun ücretli ve alındığı tarihten itibaren başlatacaklarını beyan etmişlerdir. Ben böyle konuşmadığımızı, konuştuklarımızın ses kaydının LG firmasında olduğunu, dinledikleri zaman anlaşılacağını söylememe rağmen sorunum hala devam etmektedir. Bana bir sonraki gün bilgi vereceklerini, ses kayıtlarını dinleyeceklerini söylediler. 19.08.2024 saat 12.20'de aradıklarında 6 ayı geçtiğimi, hala ses kayıtlarını dinlemediklerini, benden ücret ve garanti tarihini satın aldığım günden itibaren başlatacakları konusunda bilgi vermişlerdir. Bunun karşılığında ben de şikayet edeceğimi ve tüm yasal haklarımı kullanacağımı beyan edip telefonu sonlandırdım. LG firması asla sözünün arkasında değildir. Müşteriye yanlış bilgi verip sonra bunu kullanıcıya yükleyip ücret istemektedir. Bununla alakalı faturayı alıp Tüketici Hakları Mahkemesi'ne ve beni bu duruma düşüren LG firmasını savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim. LG mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyor.

Erim
22 Temmuz 2024 11:49

Özgür
18 Temmuz 2023 13:27
Döndü sonuçtan hiç memnun değil

Döndü
28 Ocak 2024 17:40
LG Qned Hasarlı, Bozuk TV
Hami sonuçtan hiç memnun değil

Hami
22 Şubat 2024 23:55