Saadet sonuçtan hiç memnun değil

LG Bulaşık Makinesi Sorunları Ve Çözüm Beklentisi

Saadet
15 Kasım 2024 14:12

6 Kasım 2021 yılında aldığım LG DFC425FP bulaşık makinesi ilk arızasını 2023 Kasım-Aralık ayında verdi. Temiz yıkamıyordu. Gelip yaptılar ancak tamir olmadı. Uzun uğraşlar sonucu 2024 yılının Mart ayında gelip aldılar. 11 Mart'ta geri getirdiler. Ama hâlâ aynı sorunları yaşamaya devam ettik. Üzerine makine gümbür gümbür çalışmaya başladı. Makinenin çıkardığı sesleri videoya alıp yetkili servise gönderdik. Yine uzun uğraşlar sonucunda 1 Kasım'da gelip pervane ve display'i değiştirmişler. Ancak biz hâlâ aynı problemleri yaşıyoruz. Motor inanılmaz bir sesle çalışıyor. Makinenin garantisi halen devam etmektedir. Yeni makine ile değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Değiştirilen LG Bulaşık Makinesi Kısa Sürede Tekrar Arızalandı, Yüksek Tamir Ücreti Talep Edildi

Meryem
24 Haziran 2025 17:08
yeni-degistirilen-lg-bulasik-makinesi-kisa-surede-tekrar-arizalandi-yuksek-tamir-ucreti-talep-edildi-2.jpg

Garanti Kapsamında Yüksek İşçilik Ücreti Ve Servis Planlama Sorunları

Büşra
28 Mayıs 2025 21:23
Garanti Kapsamında Yüksek İşçilik Ücreti Ve Servis Planlama Sorunları
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Bulaşık Makinesi Sürekli Aynı Arızayı Veriyor, Değişim İstiyorum

Hüseyin
26 Ağustos 2025 14:52

Kadir
23 Aralık 2024 17:51
LG Bulaşık Makinesi Çatlağı: Garanti Kapsamı Sorunu
Nabi sonuçtan hiç memnun değil

Nabi
03 Ekim 2024 11:13