Ömrüm
17 Aralık 2024 12:02

✅ Satış onaylandı
Tebrikler E**** K********, az önce ürününüzü sattınız! Alıcı başarıyla ödeme yaptı, mallar ve teslimat masrafları karşılandı.

Alacak tutarı: 2200 TL

💸 Alma zamanı
Ödeme için 3 gününüz var.
📦 Sevkiyat ve takip ekleme süresi ödemeyi aldıktan sonra, malların gönderilmesi için 7 gündür. Gönderildikten sonra, 'Takip' seçeneğini kullanın. Bir takip numarası sağlamak ve ürünü gönderildi olarak işaretlemek için.

Nasıl teslim alınacağına ilişkin ayrıntılı talimatlar için, ödeme ve kargo talimatları için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tarayıcınıza kopyalayın ve onay formunu doldurun.

Letgo. 5345**26. Store/197656403

Böyle bir mesaj geldi. Ürünüm satılmadı ve benden banka kartı bilgileri isteniyor. Size destek için iletişim numaranız yok. Eğer kartımdan herhangi bir para çekilmesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bilginiz olsun, sizin sitenizden ve sizin logonuz altında böyle bir istemde bulunuldu. Ben de size güvenerek gerekeni yaptım. Bir an önce bana dönüş yapın. Saygılar, 0552********68 E**** K********.

profile profile profile
17 Aralık 2024 14:40 (Şikayetten 2 saat sonra)

Yorumlar (6)

Ebru

İlanımı güncelleme yapınca bana da aynı mesaj geldi. Kullanıcıyı şikayet ediyorum ama hata deyip şikayeti de dikkate almıyor Letgo, mail atmak zorunda kaldım. Banka bilgileri vermeyin

yaniltici-satis-onayi-mesaji-1.jpg
Ayşe

Biraz önce 'Letgo' ya ürün güncellemesi yaptım. "Tebrikler ürününüz satıldı, onaylandı. Ödemesi yapıldı, sevkiyat v. S işlemler için aşağıdaki kod numarasını tarayıcınıza ekleyin iletişime geçin..."gibi mesaj aldım. Ürün satılmadan Letgo nasıl böyle bir mesaj gönderebilir... Şikayetçiyim

Ozlem

Bana da aynı şekilde bir mesaj geldi. Zaten hesap numaram ve kargolama yapılmadığı için tarayıcıda açmadım. Şikayet ettim ama başka bir şey yapılması gerekiyor mu?

Tulay

Aynı mesajlar banada geliyor.

İsmail

Letgo bu isin önüne geçmesi gerek

İsmail

Bu neden geliyor ilanı verdikten sonra 10 dakika sonra aynı mesaj banada geldi isim soy isim farklı fakat ilanınız satıldı 3 gün içinde para almanız durumunda cihazınızı 10 is gününde göndermelisiniz gibi mesaj geldi ne para var ne adres var karşı tarafın hiçbir şekilde para transferi yapılmayıp hiçbir ürün gönderimi yapılmamıştır

Yigit sonuçtan çok memnun

Yigit