Büşra sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2023 01:07
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Lensoptik sitesinden birçok kez alışveriş yaptım ve bu siparişimde de gelen üründen memnun kalmasam da tavırlarından memnun kaldım. Ürünü iade alıp bana başka markalı istediğim ürünü fiyat farkını karşıladığım gibi aynı gün kargoladılar ilgi ve alakaları için teşekkür ederim, kaliteli firma olduklarını satış sonrasında da gösterdiler :)”

lensoptik.com sitesinden daha önce de birkaç kez alışveriş yapmıştım son alışverişimde hep kullandığım lensin fiyatının çok artması üzerine yorumlara da güvenerek 'Labella Soft Clear' lens aldım fakat resmen göremiyorum. Gözüme batıyor, kaşındırıyor ve birkaç saat durunca bulanıklaşıyor param resmen çöp oldu. Sözde 1 haftaya kadar gözde durması gereken lens 3 saat bile gözümde duramıyor. İade istiyorum.

20 Ağustos 2023 00:53

lensoptik.com sitesinden daha önce de birkaç kez alışveriş yapmıştım son alışverişimde hep kullandığım lensin fiyatının çok artması üzerine yorumlara da güvenerek 'labella soft Clear' lens aldım fakat resmen göremiyorum. Gözüme batıyor, kaşındırıyor ve birkaç saat durunca bulanıklaşıyor param resmen çöp oldu. Sözde 1haftaya kadar gözde durması gereken lens 3saat bile gözümde duramıyor. İade istiyorum. Görselde 2saat taktıktan sonra bulanıklaşıp çıkardığımda geldiği hal var.

22 Ağustos 2023 09:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Öncelikle Markamızı Ve Bizleri Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz. Satış Sonrası Birimimiz Sizlerle İrtibata Geçmiş Ve Konu hakkında Bilgilendirme Yapmıştır. Ürününüz İncelemeye Geldiğinde Gerekli Destek Tarafınıza Sağlanmış Olacaktır. Teşekkür Eder, Sağlıklı Günler Dileriz.

Büşra
Büşra
25 Ağustos 2023 00:32

Lachyn sonuçtan hiç memnun değil

Labella Premium Dream Lensinde Yanma Ve Alerji Nedeniyle Mağduriyet

29 Aralık 2025 23:20
Labella Premium Dream Lensinde Yanma Ve Alerji Nedeniyle Mağduriyet

31 Aralık 2025 12:00
Kurumuş Lens Gönderildiği İçin İade Talebi Ve Cevap Bekleniyor
Zeynp sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Lens Nedeniyle Mağduriyet Ve Değişim Talebi

10 Ekim 2025 03:19