Oğuzhan sonuçtan çok memnun

03 Eylül 2023 11:37
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“06.09.2023 Çarşamba günü ürünü garantiye göndermek için kargoya verdim. 1 gün sonra, Perşembe günü servise ulaştı ve aynı gün onarıldı. Cuma günü tekrar kargoya verildi ve 11.09.2023 Pazartesi günü ürünüm elime ulaştı. Tüm süreç toplamda 5 gün sürdü. Hem ilgileri hem de kısa sürede sorunun çözülmesi için Lenovo'ya teşekkür ederim. 9 yıldır Lenovo bilgisayarları kullanıyorum ve bu süre zarfında her zaman memnun kaldım. İlk kez bir sorun yaşadım ve hemen ilgilendiler. Tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki Lenovo'yu seçmişim.”

Lenovo Ideapad 3 15ALC6 adet 2 laptop aldım, daha 2 hafta olmadı. Bilgisayarı açtıktan sonra bios güncellemesi vardı. Güncelleme sırasında siyah bir ekran geldi, sol üst köşede hatırlamadığım garip yazılar yazıyordu. BIP BIP sesleri geliyordu. Ondan sonra bilgisayar bir daha açılmadı, bilgisayar çalışıyor. Gibi görünüyor ama ekran yok, sadece siyah ekran var. Çok araştırdım, birçok kişi aynı sorunu yaşamış. Bilgisayara acil ihtiyacım var ve Lenovonun mağduriyetimi hızlı bir şekilde gidermesini istiyorum. Seri numarası: PF3LJYXX

04 Eylül 2023 09:09 (Şikayetten 21 saat sonra)
04 Eylül 2023 13:53

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

11 Eylül 2023 13:42

Hami
Hami

Merhaba aynı cihaz aynı model benim de Bios güncellemesi sonrası aynı durum oldu servise gönderdim. Sizin cihaza nasıl bir onarım yaptılar acaba cevap verirseniz sevinirim.

14 Aralık 2023 12:04
Hüseyin sonuçtan memnun

Hüseyin
24 Haziran 2023 02:13
"Lenovo'dan arayarak sorunuma yardımcı olan Kerem bey ve yanlış hatırlamıyorsam Büşra hanıma ve Zeynep hanıma çok teşekkür ederim. Not: Bunun dışında Lenovo, bu laptop ve işletim sistemiyle uyumlu realtek audio hıgh definatıon sürümünü bulabilmiş değil."
Lenovo Ideapad 3 Gaming Bıos Güncellemesi Sonrası Mavi Ekran Almak
Lenovo Kategorileri