Emir sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayarımda Güncelleme Sonrası Donma Sorunu

22 Aralık 2024 04:26

Adana Teknosa üzerinden Lenovo loq 15ırh8 (4050 i5 12450h 8GB DDR5 RAM) modelini bu yıl içerisinde Nisan aylarında aldım. Bu hafta BIOS güncellemesi geldikten ve yüklendikten sonra takılmalar, donmalar yaşadım. Bugün oyunlarda ekran kartı kullandıktan 1 dakika sonra bilgisayar renkli pikseller ve siyah ekran verip mouse ve klavyeyi kapatıyor, sadece klavye ışığı yanıyor. Bu durumda tuştan kapattığımda ve geri açtığımda ekran yine gelmiyor. Açıldığını sanıp ekran kartı sıfırlama (Win+Shift+Ctrl+B) yapıp yeniden kapatıp açtığımda normal şekilde çalışıyor. Garantiye göndersem ekran kartım onarım olur mu ya da yeni model verilir mi, hiçbir fikrim yok. Anakart sebepli olabilir diye düşünüyorum kesinlikle.

25 Şubat 2025 14:24

"Lenovo loq ıntel I5-12450H 8GB RAM 512GB SSD nvıdıa geforce RTX 4050 6GB GDDR6 15.6" FHD ıps W11 grı gaming notebook 82XV00HKTX" bu ürünü alalı 1 yıl oluyor bir kere arıza verdi anakartta bir parça değişim yapılıp gönderdiler, şimdi ise çok büyük bir sorunla karşılaştım gece uyuduktan birkaç saat sonra uyandım bilgisayar açılmıyor prize taktım sadece fan tam güçte çalışıyor neyse ben bunu gönderdim Teknosa aracılığıyla 43.800 TL civarında ödeme istendi reddettim sebebi anakartın belli yerleri yanmış, gece hiç sorun çıkarmayan bilgisayar sabah nasıl yanmış olabilir bana bunu açıklayın ve sizin böyle bir hakkınız yok! Benden para isteyemezsiniz direkt kullanıcı hatası dendi çok öfkeliyim şu an sizleri Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim gerekirse yıllarca uğraşırım sizinle bu cihazım garanti kapsamında ve siz herhangi arızayı kullanıcı hatası diyemezsiniz böyle bir hakkınız bulunmamakta sizlerden tek ricam o parayı bana gidim başka bilgisayar alayım, ek olarak söylemek istiyorum cihazda herhangi bir darbe yok, cihaz hem serin hem de rahat çalışması için altına fan aldım üstüne de tüm oyunları orta ve düşük ayarda kullandım ve prize takılı asla bırakmadım

Emir
Emir
31 Aralık 2024 17:06
Lenovo Bilgisayarımda Güncelleme Sonrası Donma Sorunu

Bilgisayar hiç sıfırlanmadan onarım/değişim parçası yapıldı buradan Lenovo Türkiye servisine teşekkürlerimi iletiyorum😀

Vedat
27 Aralık 2024 00:42
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Servisinde Garanti Kapsamı Sorunu Ve Uzun Bekleyiş

Berat
20 Mart 2025 10:49
Lenovo Servisinde Garanti Kapsamı Sorunu Ve Uzun Bekleyiş
Cem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 00:21
Lenovo Garanti Servisine Ulaşamıyor, Arızalı Laptopum İçin Çözüm Bulamıyorum
lenovo-garanti-servisine-ulasamiyor-arizali-laptopum-icin-cozum-bulamiyorum-2.jpg
Sevde sonuçtan hiç memnun değil

Sevde
05 Mart 2025 11:45