Lenovo Bilgisayar Lenovo Tabletimin Kalemi Çalışmıyor

Lenovo Bilgisayar Lenovo Tabletimin Kalemi Çalışmıyor
Nilsu
02 Nisan 2024 08:54

Lenovo TAB M10 X606F tabletimin kalemi çalışmıyor. Yeni pil taktım, yine de çalışmıyor. Önceden de ara sıra çalışmıyordu. Çalıştırmak için pili çıkarıp tekrar takmak zorunda kalıyordum. Cihazı yaklaşık bir buçuk yıl önce aldım. Son zamanlarda kalem sık sık arıza yapmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

15 Haziran 2024 17:26

Lenovo marka tabletim bir süredir arıza veriyor ekran birden donuyor düzeltmem için tableti açıp kapamam gerekiyor kalemi de bozuldu yazı yazamıyorum şarjı çok çabuk bitiyor son zamanlarda hiç dayanmıyor şarj artık garantisi hala geçerli ürünü garantiye yollamak istiyorum teknik servise de arayarak ulaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

02 Nisan 2024 09:53 (Şikayetten 58 dakika sonra)
02 Nisan 2024 09:57

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

03 Nisan 2024 17:42

05 Nisan 2024 15:29

05 Nisan 2024 16:44

08 Nisan 2024 16:35

09 Nisan 2024 09:17

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
01 Eylül 2024 22:19

15 Nisan 2024 16:16

Selin
10 Ocak 2024 03:03
Ümmü sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Tablet Kalemi Yazma Sorunu

Ümmü