Salih sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo TAB M11 Kalem

07 Eylül 2024 16:09

Lenovo TAB M11 tabletimin kalemi kayboldu. Son 15 gündür verimli kullanamıyorum. Yenisi için internetten yeni bir ürün bulamadım ve aldıklarım tablette çalışmıyor.
Seri No : HA1X5084
Saygılarımla

28 Kasım 2024 16:02

Lenovo TAB M11 tabletimin kalemi kayboldu, hala yazıyorum bir geri dönüş yok. Anladığım bu ürün yeni satılmasına rağmen üretilmiyor ve yedek parçası yok. Son 3 aydır verimli kullanamıyorum. Yenisi için internetten yeni bir ürün bulamadım ve aldıklarım tablette çalışmıyor. Yenisini almak için birçok satıcıya ulaşmaya çalıştım ama bulamıyorum. Lenovo dan destek lütfen. Seri No : HA1X5084

09 Eylül 2024 10:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Eylül 2024 10:20

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

23 Eylül 2024 03:50

Hala problemim çözülmedi maalesef. Teklif bekliyorum çok enteresan bir sistemleri var. 3 hafta da teklif veriyorlarmış 2024 özelinde bir bilgisayar tedarikçisi için inanılmaz bir sure.

11 Kasım 2024 16:09

Maalesef bugün itibariyle 2 aya yakındır bir dönüş alamıyorum. Muhtemelen ilgili tablet satışı için kampanya yapılmış ve stok tüketim stratejisi oluşturulmuş. Markanın tabletinin bir daha kullanmayacağım ve değiştireceğim görünüyor.

Sümeyye
Sümeyye

Merhaba acaba kalemi nasıl aktifleştirip kullandınız? Ben de yeni aldım ancak asla kalemi kullanamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim, Youtube.com'dan videoda bulamadım

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Tablet Kalemi Temin Edilemiyor Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz

27 Mayıs 2025 16:19
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Tablet Kalemi İçin Pil Sorunu

Bülent