Lenovo Bilgisayar Lenovo Dokunmatik Ekran Elle Dokununca Çalışmıyor Kalemle Çalışıyor.

Azmi
Azmi
16 Mart 2024 14:135.229

Lenovo Yoga 720 bilgisayarında dokunmatik ekran kalem ile çalışıyor fakat parmak algılamıyor. Yerli ve yabancı sitelerde tavsiye edilen tüm çözümleri denedim ama çalıştıramadım. Bu sorun win10 güncellemesinden sonra yaşandı. Lenovo'nun sayfasında da bu sorun ile ilgili bir çözüm bulamadım. Bu konu ile ilgili bir çok şikayet var ama çözüm nedense yazılmıyor. Çözüm bulamazsan bilgisayarı değiştirmeyi düşünüyorum. Sürekli çizim yapıyorum, kalemi ve parmak dokunmatiğini her zaman kullanabilmem gerekiyor. Bu laptopu bu özellikleri için aldım ama ilk update de en çok kullanacağım özelliğin bozulması ve çözüm bulunamaması çok saçma.

Aynı sorunu birebir aynı sorunu yaşıyorum. Kalem az buz çalışıyor. Parmak ile dokunma işlemiyor. Bu sözlerin altına imzamı atıyorum. Tamirciye götürdüm o bile anlamadı sorunu. Yani bu bilgisayarı gerçekten de bu özelliği için kullanıyorum. Şu anda çalışmıyor olması ve bunu anlayan kimsenin olmaması çok sinir bozucu.

18 Mart 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

18 Mart 2024 10:11

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

19 Mart 2024 13:18

Levent
Levent
19 Temmuz 2024 12:16

Merhaba aynı sorun bende var çözüm bulabildiniz mi?

Lenovo Bilgisayar Lenovo Yoga 530 Touch Screen Çalışmıyor

Burçe
Burçe
28 Ocak 2024 01:071.990

"Sorunla çok iyi ilgilenildi, teşekkür ederim."

Lenovo Bilgisayar Lenovo Yoga 7 Kalem Çalışmıyor

Gökçe
Gökçe
1 Eylül 2024 16:034.848

Lenovo Yoga 7 dokunmatik ekran aktif ama kalem çalışmıyor. Neredeyse hiç kullanmadım kalemi. Herhangi bir kalem ayarını ...

1 Destek2 Yorum

Lenovo Bilgisayar Lenovo Dokunmatik Ekran Çalışmıyor

Ayşe
Ayşe
28 Ocak 2024 00:033.089

"Müşteri temsilcisi çok ilgiliydi günlerce müsait olamama rağmen randevu oluşturulup arandım. Teşekkür ederim 🙏🏻"

Lenovo TAB P11 Pro (2nd Gen) Kalem Dokunmatiği Sorunu

Lenovo TAB P11Pro (2nd Gen) Kalem Dokunmatiği Sorunu

Hayrünnisa
Lenovo TAB P11 Plus Kalem Çalışmıyor

Lenovo TAB P11Plus Kalem Çalışmıyor

Esra
Lenovo  Tablet Kalemi Açılmıyor!

Lenovo  TabletKalemi Açılmıyor!

Esra