Arife sonuçtan çok memnun

Lenovo Bilgisayar Fatura Güncelleme İşlemi

29 Aralık 2023 10:58
Arife'nin Teşekkür Mesajı
“Gerekli çözümü sağladığınız için teşekkür ederim.”

Haziran 2023 ayında aldığım Lenovo Ideapad 3 bilgisayarımın touchpad kısmında sorun yaşadım garantiye gönderdim ürün değişimi için talepte bulundum fakat garanti süresi 2022'de başlamış gözüküyordu. Aynı gün seri numarası içinde olan faturamı Lenovo yetkililerine gönderdim 3 iş günü içinde işlemin yapılacağı söylendi hala geri dönüş alamadım. Bilgisayar elimde bozuk garanti süresini güncellesinler diye bekliyorum mağdur oldum. Bunun çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

29 Aralık 2023 11:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)
29 Aralık 2023 11:21

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

29 Aralık 2023 14:04

02 Ocak 2024 14:15

02 Ocak 2024 15:22

02 Ocak 2024 16:37

03 Ocak 2024 16:24

23 Ocak 2024 17:32

Gerekli çözümü sağladığınız için teşekkür ederim.

Gökhan sonucu yetersiz buldu

Gökhan
11 Temmuz 2024 22:33

19 Temmuz 2024 19:57

Cengizhan
11 Temmuz 2024 03:34
Sessiz sonuçtan hiç memnun değil

Sessiz
26 Ekim 2024 23:34
Sefer sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Ideapad 3 İki Yıl Dolmadan Arızalandı, Garanti Kapsamı Dışında Bırakıldı

Sefer