Lenovo Bilgisayar Fatura Güncelleme İşlemi

29 Aralık 2023 10:581.780
Arife'nin Teşekkür Mesajı
Gerekli çözümü sağladığınız için teşekkür ederim.

Haziran 2023 ayında aldığım Lenovo Ideapad 3 bilgisayarımın touchpad kısmında sorun yaşadım garantiye gönderdim ürün değişimi için talepte bulundum fakat garanti süresi 2022'de başlamış gözüküyordu. Aynı gün seri numarası içinde olan faturamı Lenovo yetkililerine gönderdim 3 iş günü içinde işlemin yapılacağı söylendi hala geri dönüş alamadım. Bilgisayar elimde bozuk garanti süresini güncellesinler diye bekliyorum mağdur oldum. Bunun çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

29 Aralık 2023 11:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

29 Aralık 2023 11:21

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

29 Aralık 2023 14:04

2 Ocak 2024 14:15

2 Ocak 2024 15:22

2 Ocak 2024 16:37

3 Ocak 2024 16:24

23 Ocak 2024 17:32

Gerekli çözümü sağladığınız için teşekkür ederim.

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideaped Batarya Sorunu Ve Muhatap Bulamama

Gökhan
Gökhan
11 Temmuz 2024 22:331.841

2023 mart ayında Vatan Bilgisayar'dan almış olduğumuz Lenovo marka Ideapad dizüstü bilgisayarımızı 3 Temmuz 2024 tarihin...

Lenovo Bilgisayar Fahiş Fiyata Bozuk Ve 3 Senelik Beklemiş Batarya Yolladı

Arda
Arda
19 Temmuz 2024 19:572.271

Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 - 81Y400XSTX marka PF28FYGJ seri numaralı, garantisi biten dizüstü bilgisayarımın batary...

Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad 382K200K0TX Destek Alamıyorum Şarj Sıkıntısı Yaşıyorum

Cengizhan
Cengizhan
11 Temmuz 2024 03:341.180

8 Haziran 2022'de sipariş ettiğim Lenovo Ideapad 3 82K200K0TX modeli laptopumun şarj kablosu 2024 Mayıs itibarıyla koptu...

1 Destek1 Yorum

Lenovo Ideapad 3: Garanti Süresi Dolmadan Mavi Ekran Ve Yüksek Onarım Maliyeti Sorunu

Sessiz
Sessiz
26 Ekim 2024 23:342.698

2022 yılı ekim ayında aldığım Lenovo Ideaped 3 model bilgisayarım aldığım ilk aydan itibaren mavi ekran hatası verdi. Uz...

2 Yorum

Tümünü Gör
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Lenovo Bilgisayarımdaİnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo Kalitesiz DışKasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170 WattAdaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi