Oğuzcan
31 Ağustos 2023 16:09

Cihazımı servise yolladım. Cihaz hasarlı bir şekilde bana geldi. Kuryeden alıp kutu açılımına kadar olan videolar bende mevcuttur. Lenovo destek hizmetleri ile iletişime geçtim kutuyu açar açmaz benden bilgileri aldılar fotoğraf ve kutu açılımı videosunu istediler. Başka bir şeye gerek var mı diye sordum böyle durumlarda tutanak vs gerekli diye biliyordum gerek yok dendi. Gün içerisinde geri dönüş yapacağız denildi ama yapılmadı. Ertesi gün ben aradım işlem sürecinde vs dediler. Tutanak vs gerek var mı dedim yok video delil niyetine geçer denildi. Daha sonra yine geri dönüş yapılmadı aradım. Tutanak yok vs diye not düşülmüş ama daha geri dönüş yok size haber vereceğiz denildi. Aradan 2 3 hafta geçti hala haber yok. BDH yetkililerine mail attım Lenovo'yu sürekli aradım. Bana Lenovo ilk günlerde zaten servis süreci kayıt altında kamera ile gerekli incelemeler yapılır vs diyordu. Şimdi hiçbir haber yok. Ayrıca cihaz iki kere servise gitti. Birisinde kaydırmaz silikonu eksik geldi diğerinde kasa da çatlak var. Ve ısınma sorunu için servise giden cihaz sorunu çözülmeden geri gelmiş. Lenovo destek hizmetleri performans testi yaptı 98 derece ısı var fan temizliği ve termal macun değişmiş deniyor serviste servise ilk yolladığımda 92 dereceydi nasıl temizlenince ısı artıyor. Mağduriyetimin giderilmesini talep ederim. 1 aydır cihazımı kullanamadım bu süreç yüzünden. İşlerimden geri kalıyorum.

31 Ağustos 2023 16:38 (Şikayetten 29 dakika sonra)
31 Ağustos 2023 17:27

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

İsmail sonuçtan çok memnun

Lenovo Bilgisayar Lenovo Legion 5 Pro Servis Sonrası Isınma Sorunu (Arka Fan Çalışmıyor)

İsmail
26 Ocak 2024 12:04
"Işık hızında dönüşünden dolayı Lenovo'ya, hayatımda gördüğüm en kapsamlı bilgiye sahip ve her sorumu nokta atışı cevaplayan müşteri hizmetleri çalışanı arkadaşa (ismini unuttum) teşekkür ederim. (Her ne kadar Lenovo'nun diğer kanalları biraz eksik veya muamma bilgi verdiyse de, bu şikayete çözümü hepsini telafi etmeye fazlasıyla yetti.)"
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Perihan
25 Ağustos 2023 17:42

03 Aralık 2023 20:18
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Kasım 2024 16:55
Refa sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptop Ana Kart Sorunu Ve Isınma Problemi

15 Ocak 2025 14:52