30 Nisan 2024 12:491.741

20 Ocak 2024 tarihinde online platformdan satın aldığım Lenovo Loq marka bilgisayarımın kasasında soyulma meydana geldi. Henüz taksitleri bitmemiş ve yüksek bir fiyata alınmasına rağmen böyle bir durumla karşılaşmak son derece can sıkıcı. Bu nedenle yetkili servise başvurdum; ancak servis, sorunun garanti kapsamında olmadığını ve ücretli bir onarım teklif etti. Ürettikleri kalitesiz kasadan kaynaklanan bu sorunun maliyetinin kullanıcıya yüklenmesi kabul edilemez. Bu cihaz, yüksek fiyatlı bir ürün olup, yaşanan mağduriyet oldukça büyük. Bu bilgisayarda oluşan soyulmanın sadece benim cihazımda değil, diğer kullanıcılarda da meydana gelmiş olması muhtemeldir. Dört aylık bir cihazda böyle bir sorunun yaşanmaması gerekmektedir.

30 Nisan 2024 15:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Batuhan
30 Nisan 2024 15:43

Beklemedeyim teşekkürler

30 Nisan 2024 15:47

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

3 Mayıs 2024 17:35

Batuhan
3 Mayıs 2024 17:40

Geri dönüş sağlandı ancak 4000 TL gibi bir ücretin söz konusu olabileceği belirtildi arkadaşıma da aynı marka model bilgisayarı tavsiye edip aldırmıştım gerçekten çok üzücü bu kalitesizliği müşteriye mâl etmeleri firmaya karşı görüşlerim artık kesinlikle olumsuz yönde ve bir konuda tercih yapacak olursam kesinlikle Lenovo benim için artık son sırada

Yorumlar(5)

6 Temmuz 2025 09:09

Sonuç ne oldu? Benim de bu şekilde

Eki aç

Eki aç
Burak
Benzer Şikayeti Var
5 Temmuz 2024 12:20

Tam olarak aynısı benim de basıma geldi. Yetkili servis durumu kesinlikle üzerine almıyor kasa çok kalitesiz. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum. Sana da aynısını yapmanı tavsiye ederim.

Lenovo Loq Cihazımda Teknik Servis Sorunları

14 Ocak 2025 19:122.086

Yeni aldığım Lenovo Loq markalı cihazda kasılmalar yaşadığım için teknik desteği aradım. Uzaktan erişimle bazı sürücüler...

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Lenovo Dizüstü Bilgisayarımın Onarımı İçin Ücret Talep Edilmesi

3 Eylül 2025 14:354.163

Lenovo loq dizüstü bilgisayarımda, yaklaşık 10 gün önce ekranda uzunlamasına bir piksel hatası oluştu. Cihazımın garanti...

1 Destek2 Yorum

Garanti Kapsamındaki Bilgisayara Haksız Onarım Ve Servis Ücreti Talebi

7 Ağustos 2025 10:552.229

11.11.2024 tarihinde Bursa Media Markt’tan Lenovo loq R5 model bir oyuncu dizüstü bilgisayar satın aldım. Cihazı yaklaşı...

Tümünü Gör
Lenovo Sorunlu Cihazı İade Almıyor

Lenovo SorunluCihazı İade Almıyor

Emre
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

LenovoBilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo KalitesizDış Kasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170Watt Adaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi