Lava Tava Paslandı Ne Yapacağım

Lava Tava Paslandı Ne Yapacağım

Tüm yıkama talimatlarına uymama rağmen lava markası tava paslandı bu durumda nasıl kullanacağım. Sağlığa çok zararlı hale geldi bu şekilde kullanmam imkansız çöpe mi atacağım şimdi. Üründe kaplama var diye güvenmiştim çok üzgünüm hayal kırıklığına uğradım.

17 Nisan 2024 14:39 (Şikayetten 2 saat sonra)

sikayetvar.com üzerinden oluşturduğunuz sorununuz ile ilgili olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak için elimizden geleni yapmak istediğimizi bilmelisiniz. Bazı gecikmeler ve teknik sorunlar nedeni ile size hızlıca dönmediğimizi düşünebilirsiniz. Ama emin olun ki %100 yerli üretim olan LAVA Döküm ürünleri Eskişehir de fabrikamız ve İstanbul merkez ofisimizde üç yüz den fazla çalışanı ile Türkiye ve Dünyada seksen den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Telefonlarımız, Whatsapp Destek Hattımız ve Sosyal medya üzerinden bize ulaşan tüm sorulara tüm samimiyetimizle en hızlı şekilde cevaplamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Lava Müşteri Destek Ekibi

Lütfiye

"Lava gerçekten çok iyi bir hizmet sağlıyor sorunumla ilgilendi ve çözüm sağladı. Teşekkür ederim"

Oğuzhan

Lava döküm tavamızı 22 Ocak 2024 tarihinde aldık daha 3 ay bile olmadan kaplamaları dökülmeye başladı. Bu haliyle ürün s...

Tümünü Gör
Lava Metal Taban Beyazlaması

Lava Metal TabanBeyazlaması

Ebru
Lava Döküm Tencere Kalitesizliği!

Lava Döküm TencereKalitesizliği!

Aynur
Lava Tencerede Renk Değişimi

Lava Tencerede RenkDeğişimi

Ayşe
Lava Tencerede Oluşan Beyazlıklar!

Lava Tencerede OluşanBeyazlıklar!

Ayşe