Selda sonuçtan çok memnun

03 Mart 2024 00:32
Selda'nın Teşekkür Mesajı
“Tarafımıza yeni tava gönderildi, muhtemelen sizden değil bizim yanlış kullanımımızdan oldu diye düşünüyorum ama yine de bize yeni ürün gönderdiler bu inde düşünce için teşekkür Ediyoruz bundan sonra her zaman tercihimiz Lava olacak.”

Henüz yeni aldığımız Lava Döküm Tavamıza bugün bir baktık ki kocaman bir çatlak. Resmen çatlaktan arkası gözüküyor! Henüz sayılı pişirme yapmışızdır, hep elde özenle yıkadık. Sorunumuz acilen çözülmeli! Bir daha mı Lava asla! Şimdi bir şey pişirdiğimizde yağı direk ocağın üzerine akıyor! O kadar güvendik ki markaya fişini saklama gereği bile duymadık! Üstüne üstlük teflon kaplama gibi soyuldu paslandı

02 Nisan 2024 12:46 (Şikayetten 1 ay sonra)
Selda
Selda
04 Nisan 2024 08:44

Yılmaz sonuçtan çok memnun

Lava Izgara Döküm Tava Kaplaması Dağıldı

Yılmaz
06 Kasım 2023 21:18
"Lava Müşteri Temsilcisi benimle irtibata geçip ürünlerinin arkasında olduklarını ilettiler. Ücretsiz kargo kodu verip ürünü kargolamamı istediler. 10 gün kadar sonra ücretsiz olarak yenisini gönderdiler. Kendilerine çok teşekkür ederim."
Lava Izgara Döküm Tava Kaplaması Dağıldı
Funda sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 23:05
"Çatlayan tava şikayetim ile aynı gün ilgilendiler. Ve 15 içinde birebir ürün ile değişimi yapildi.cok memnun kaldim.cok teşekkür ediyorum. Böyle firmaların diğerlerine örnek olması ve artması dileğiyle."
Kaliteli Beklentisiyle Alınan Lava Tavamın Beklenmedik Patlaması
Kaliteli Beklentisiyle Alınan Lava Tavamın Beklenmedik Patlaması

10 Şubat 2024 19:43
Lütfiye sonuçtan çok memnun

Lütfiye
01 Ekim 2024 14:21
"Lava gerçekten çok iyi bir hizmet sağlıyor sorunumla ilgilendi ve çözüm sağladı. Teşekkür ederim"

Lava Döküm Tava: Kalite Sorunları Ve Güven Sarsan Deneyim

02 Mart 2025 18:45