Lara Kasabı Sipariş Çilesi: Antalya’nın Sözde Popüler Kasabı!

30 Kasım 2024 15:50

Lara Kasabı'ndan Getir uygulaması üzerinden sipariş verdim. Sözde Antalya'nın popüler kasabı! Geçen hafta verdiğim siparişte, yaprak kanatlar küçük, tüylü ve buzdan çözülmüş bir şekilde geldi.

Bugünkü siparişimde ise, Getir tarafından aranıp özel cep numaram istendi; verdim. Ardından kasaptan özel olarak arandım ve bugün servis elemanlarının çalışmadığını, siparişi yandaki dükkana güvenerek aldıklarını söylediler. Ancak mesafe uzak olduğu için siparişi getirmek istemediklerini ifade ettiler. Üstelik bu bilgi, siparişi verdikten 40 dakika sonra bana iletildi.

Akşam saat 7 olmuş, evde çocuklar aç, misafirler var; yaşadığım rezil durumu anlatamam. Üstüne üstlük utanmadan "Sen iptal et, " diyorlar. "Hayır, " dedim, "Ya ürünü getir ya da sen iptal et! Ben neden hak yiyeyim? " Bu yemek için market kanalından Getir aracılığıyla başka malzemeler de sipariş etmiştim. Onları da iptal etmek zorunda kaldım.

Kurye geldiğinde öğrendim ki iptal edilen siparişlerden kurye ücret alamıyormuş. Koskoca Antalya Lara Kasabı, adından utan! Üç kuruş için servis açmayıp "uzak" diye aileleri mağdur ediyorsun. Hakkım helal değil! Ayrıca saygısız ve umursamaz bir tavır sergiliyorsunuz; ne güzel dünya!

30 Kasım 2024 16:43 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Et Kendi Sitesini Umursamıyor

Rümeysa
27 Ocak 2025 11:59
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Köfteci Yusuf'ta Hayal Kırıklığı: Müşteri Hizmeti Sınavı

12 Nisan 2025 00:15
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Ercan Et Çalışanlarla Hizmet Sorunu

Semiha
07 Ağustos 2024 23:07
Buket sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 22:41

06 Kasım 2023 08:44
Tamet Kasap Ve Köfte Salonu Kasabım-Tamet Firması Don Kullanım Tarihi Geçen Ürün