Nurcan sonuçtan memnun değil

Lansinoh Sözde Yavaş Akış!

Lansinoh Sözde Yavaş Akış!
31 Ağustos 2024 08:52

Dün Ebebek'ten aldığım Lansinoh biberon setini 1 aylık olan kızım için üzerinde yazana istinaden S beden biberon ucu ile mama takviyesine başladım ki mamayı koyup ters çevirmemle çeşme gibi aktığını gördüm. M ve L bedenleri taktım, akmıyor, damlıyor. Sorun sizde mi bende mi şimdi? Videoda da görüyorsunuz, mamanın sıcaklığıyla çeşme gibi, su koyuyorum o da şıpır şıpır damlıyor ve bu üzerinde S beden olan bir aylık bebekler için yazan beden! Bebeklerin sağlığıyla nasıl böyle oynayabilirsiniz? Meme reddi yaşamamak için tercih etmiştim oysaki. Yenidoğan bunu nasıl kullansın? Meme reddini geçtim, boğulma tehlikesi yaşabilirler ki yaşayan da olmuş. Şaka mısınız? Şikayetimi Ebebek'e de bildireceğim.

05 Eylül 2024 09:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba Nurcan Hanım, Geri bildiriminiz bizim için çok değerlidir. Memnuniyetinizi sağlamak için konuyu dikkatle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Sorununuzu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

11 Eylül 2024 13:58

Şikayetim üzerine firma tarafından arandım, mutlaka bir hata olduğunu ürünün o şekilde olmaması gerektiği söylendi adresim alınıp yenisi gönderildi s no biberon ucunun, şu an açtım ve videoda yine aynı hatanın mevcut olduğunu açık bir şekilde görebilirsiniz, geri dönüş ve çözüm süreci için çok teşekkür ederim ilgilendiler evet ama bu ürünün s bedeninde üretim hatası mevcut bunun farkında olunsun, ben bebeğime m kullanıyorum mecbur olarak yalnız farkında olmadan s kullananlar ya meme reddi yaşar ya boğulma sorunu ve bu büyük bir sorumluluk, bu bedenin üretim aşamalarını kontrol etmelisiniz.

Sukrıye sonuçtan çok memnun

Lansinoh Yavaş Akış Biberon Hızlı Akıyor, Bebeğime Zarar Verdi

05 Temmuz 2025 15:02

Hatalı Biberon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

17 Haziran 2025 20:07
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Lansinoh yavaş akışlı biberon hızlı akıtıyor ve bebeğim tıkandı

Melike
02 Ekim 2024 18:01
Nur sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 22:24
TrustBuy Güven Skoru