29 Ocak 2024 10:37518

Lansinoh Natural Wave cam biberon almıştım bir hafta önce ve bebeğime mama yaparken tezgahta hafif bir düşme sonucu kırıldı. Bu ürünlerin dayanıklı olması gerekmiyor mu? Ben kalitesi için tercih etmiştim, ancak görüyorum ki sadece adına para vermişim. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

29 Ocak 2024 16:33 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Büşra Hanım, Geri bildiriminiz bizim için çok değerlidir. Memnuniyetinizi sağlamak için konuyu dikkatle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Sorununuzu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için sizinle iletişime geçeceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Büşra
30 Ocak 2024 22:09

Çözüm anlayışınız bu mu gerçekten insanın parasıyla rezil olması böyle bir durum demek ki ürününüzün arkasında bile duramıyorsunuz sizin kalite anlayışınız bu mu bu türlü ürünlerin ufak bir düşmeye kırılmaması dayanıklı olması gerekiyor ve bu biberon sonuçta sürekli elimizde olan bir şey Philips Avent tercih etmeliymişim yanıldım bir daha da bu markadan tercih etmem

Lansinoh Plastik Biberonlarda Hava Oluşumu Ve Kullanım Zorluğu

2 Eylül 2025 16:22558

"Telefondaki hanımefendi gayet açıklayıcı konuştu benimle ve denemek amaçlı farklı bir agız başlık gönderimi için adres bilgilerimi aldı. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim"

Lansinoh Biberon Emzikleri Hemen Yırtılıyor

2 Eylül 2023 10:29461

E bebekten aldığım 2li Lansinoh biberon emzikleri yıkarken hemen yırtıldı. İlk 6 ay da Lansinoh kullandım sağlam bir ürü...

Tümünü Gör

Atiye
Lansinoh Biberonda Akıtma Yaşıyoruz

LansinohBiberonda Akıtma Yaşıyoruz

Burcu
Lansinoh İkili Süt Sağma Makinemde Çekim Gücü Yok!

Lansinoh İkiliSüt Sağma Makinemde Çekim Gücü Yok!

Elif
Lansinoh Tekli Göğüs Pompası Donma Veya Açılmama Sorunu