Soner sonuçtan çok memnun

Lajivert Mobilya Müşteriyi Mağdur Ediyor

22 Mayıs 2024 18:23
Soner'in Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü, teşekkürler.”

Lacivert mobilya markasının Gaziantep'teki outlet mağazasından bir genç odası takımı satın aldım. Bir süre sonra ürünler teslim edildi ve montaj işlemine başlandı. Montaj ekibinin şefi iş sırasında 'Aslında bizim yapacağımız iş değil' diyerek yaptığı işten duyduğu memnuniyetsizliği ifade etti. Montaj tamamlandıktan sonra ekip ayrıldı. Yeni evimle ilgili birçok işle uğraştığım için montaj sırasında herhangi bir kontrole zaman ayırmadım. Ancak ürünleri temizlemeye başladığımda, özellikle şifonyerin ne kadar kötü ve dikkatsizce monte edildiğini gördüm. Durumu satın aldığım mağazaya bildirdim ve video ile durumu gösterdim. 'Ürünü kullanamıyorum, çekmeceler birbirine sürtüyor' dememe rağmen, 'Montaj ekibimiz iki haftada bir çıkıyor, yapabileceğimiz bir şey yok' yanıtını aldım. Sorunlu çekmecelerin düzeltilmesi için bir çözüm beklerken, mağazanın bu konudaki ilgisizliği beni mağdur etti. Mobilyaların kalitesinden memnunum ancak sonrasında aldığım hizmetten dolayı oldukça rahatsızım. Müşteri memnuniyeti açısından ciddi bir sorun yaşanıyor.

24 Mayıs 2024 10:30 (Şikayetten 1 gün sonra)
Soner
Soner
05 Haziran 2024 12:32

Sorun çözüldü, teşekkürler.

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 12:57
Gardırop Montajında Hata Ve Parça Değişimi Gecikmesi Nedeniyle Mağduriyet