Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 22:35

Merhaba 31.08.2024 Tarihinde İzmir Form Bornova Lacoste mağazanızdan LAC825118 fiş numarasıyla ayakkabı alışverişi gerçekleştirdim. Aldığım ürünün kusurlu olduğunu fark edip Hilltown şubesine bıraktım ve değişim süresi olumlu yönde olduğu bilgisi ve link üzerinden tekrar alışveriş yapabileceğim bilgisi verildi. 13.11.2024 tarihinde Form Bornova mağazasına gittim personeller ilgiliydi ancak durum şu aldığım ürünün Türkiye stoğu olmadığı söylendi ve başka ürünlere yönlendirildim.
Önemli kısım. Ürünün aynısı online alışverişte mevcut sepete atılabiliyor olması müşteri olarak ürünümün tedarik olması en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. Ben aynı ürünü almak istediğimde yapmamı istedikleri şey şu ürünü aldığım tarihte 4.499 TL ücret ödemişim şimdi tedariği sağlanamıyor ancak online olarak 6.449 TL'ye online'dan almamı öneriyorlar. Mağaza ya da online'dan alınan ürünün mağduriyeti neden müşteriye yansıtılıyor. Online'dan alınan ürün için mağaza stoğundan ürün çekiyorsanız neden müşteri mağazadan almış online stoğundaki ürünü müşteriniz için getirtemiyorsunuz hem zamanımızı hem paramızın değerini kaybetmiş olduk. Lacoste bu durumda beni mağdur etmiş oldu. Çok kötü bir deneyim yaşadım. Üzülerek anlatıyorum kusura bakmayın. Yani bedavaya ürün istemiyorum aynı ürünü sepete atıyorum ancak mağazada yok denilmesi kabul edilemez. Dosya ekleniyor. Olsaydı görseli dahi paylaşabilirim. Keşke konuyla ilgilenen bir yetkili olup çözüm bulabilse çok basit bir sistemsel çözüm gerekli. Bende bu süreçten dolayı alışverişten vazgeçtim ücret iadesi talebinde bulundum

14 Kasım 2024 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

14 Kasım 2024 18:14

Lacoste müşteri hizmetleri tarafından arandım ürünün Türkiye stoğu 2 adet olduğu bilgisi paylaşıldı. Stok görüntülemekte eksik ya da hatalı bir durum söz konusu olabilir bilgisi paylaşıldı. Durumun çözümlenmesi için haber vereceğini ilettiler gelişme oldukça paylaşacağım. Mağduriyetimizi gidermek adına atılan bu adımdan gayet memnunum.#Lacoste

17 Kasım 2024 18:56
online-stogu-olan-urunun-magazada-bulunmamasi-musteriyi-magdur-ediyor-1.jpg

Merhaba tekrar Lacoste çağrı merkezini aradım halen bana geri dönüş olmadığını ve tekrar online stoğunu kontrol ettiğimde 1 adet kaldığını ayakkabı modelinin bildirdim. Bu süreçte halen ayakkabı almadım ve cevap bekliyorum.

20 Kasım 2024 09:56
online-stogu-olan-urunun-magazada-bulunmamasi-musteriyi-magdur-ediyor-1.jpg

Son kez yazıyorum tekrar çağrı merkezini aradım hiçbir gelişme olmadığını fark ettim sadece ilk şikayete istinaden aranıyorsunuz sonrasında hiçbir çözümü olmayan adı bilinen arkası olmayan bir firma artık gözümde. Not. Ayakkabı halen stokta mevcut diyeceklerim bu kadar

Barkın

06 Mart 2024 11:46
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
30 Ekim 2024 17:30
"Söz konusu şikayetimden sonra hemen geri dönüş oldu ve urunu iade aldılar. Bu yüzden tebrik ediyorum. Ücret iadesi yapılacağı söylendi beklemedeyim."