Lacoste Polo Tüylenme Yaptı

29 Eylül 2023 18:49597
Şahin'in Teşekkür Mesajı
Merhaba LAC796010 numaralı bir ürünüm daha vardı. O arada kaynadı sanırım çünkü ikisini bir sandığımdan onun numarasını yazmadım. Meğerse ayrışmış bugün mağazaya gidince öğrendim. İncelenmesi için yetkili arkadaşları bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler.

Merhaba kolay gelsin, 2005 yılından beri yaklaşık 20 senedir Lacoste'dan alışveriş yapıyorum. Bunlardan birini de geçtiğimiz ay yaptım 2 tane Polo, 2 tane t-shirt, 1 tane de kazak aldım. Pololar ilk yıkamada, ilk defa yıkandıktan sonra sağ tarafında tüylenme oldu. Bu arada yıkarken de pamuk olduğu için sürtünme kat sayısını en aza indirmek içinde sadece ikisini yıkadım, yıllardır böyle yıkarım. Ve 30 derecede ne çok az deterjan kullanarak yıkadım. Buna rağmen yıkandıktan sonra asarken bir baktım tüylenme olmuş ikisinde de. Ben de ertesi gün hemen aldığım mağaza olan Lacoste Zorlu Center'ın yolunu tuttum. Tabi biliyorum her zamanki gibi başıma gelecekleri inceleme yazacaklarını söylediler tamam dedim. Bugün mesaj geldi mesajı aynen olduğu gibi yapıştırıyorum: Sn. Ş. Güney, LAC796009 numaralı fişle mağazamıza bıraktığınız ürünün değişim/iadesini alamadığımızı üzülerek bildiririz. Ürün 3 gün içerisinde mağazamızda olacaktır. Ne bir açıklama var, ne kullanıcı hatası denmiş ki zaten böyle bir şey diyemezler çünkü böyle bir şey yok. Onlarda bunu çok iyi bildiklerinden direk 'değişim/iadesini alamadığımızı üzülerek bildiririz' demişler. (Ben üzüldüklerini de sanmıyorum ya neyse) Şimdi ben buradan Lacoste gibi bir markayı yermek istemiyorum. Sadece mağduriyetimin giderilmesini istiyorum bunun için de bunları yazdım. Umarım siz yardımcı olursunuz aksi takdirde sosyal medya üzerinden milyon takipçili hesaplar üzerinden Lacoste'un bu yaptığını binlerce insanla paylaşacağım. Teşekkürler. Kolay gelsin.

29 Eylül 2023 19:00 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

30 Eylül 2023 12:36

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Şahin
5 Ekim 2023 22:54

Çok teşekkürler ilgilenip, değişimi onayladığınız için.

Şahin
7 Ekim 2023 23:49

Beşer
Benzer Şikayeti Var
2 Aralık 2024 19:30

Aynı sorunu bende yaşadım. Üstelik ben yıkamadan sol tarafta tüylenme oldu sağ taraftada tüylenme başlayınca iadeye gittim. Aynı mesaj banada geldi ve sebep belirtmeden üzgün olduklarını iade alamayacaklarını ifade ettiler. Bu kadar kolay olmamalı ve sürekli keyifle alışveriş yaptığım Lacoste yi bende gerekli yerlere şikayet etmenin üzüntüsünü yaşayacağım.

23 Haziran 2024 23:021.430

Lacoste 09.04.2024 tarihinde Pendik Viaport mağazasından 6 adet Polo yaka t-shirt aldım. Haziran ayı başında 2 tanesini ...

Lacoste Polo Tişörtlerde Erken Renk Solması Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet

28 Mayıs 2025 04:531.766

Geçtiğimiz yıl Lacoste mağazasından biri siyah diğeri lacivert olmak üzere 2 adet Polo yaka t-shirt satın aldım. Ürünler...

Lacoste Polo Tişörtlerde Erken Renk Solması Ve Garanti Sürecinde Mağduriyet
2 Destek

Tümünü Gör
Lacoste Ürününüzle İlgili Sorun Yaşamaktayım

LacosteÜrününüzle İlgili Sorun Yaşamaktayım

Miraç
Lacoste Ayakkabım Deformasyona Uğradı, İnceleme Sonucu Ret Yedi!

Lacoste AyakkabımDeformasyona Uğradı, İnceleme Sonucu Ret Yedi!

Mesut

Fatih
Lacoste Umursamazlığı Ya Da Hizmetsizliği

LacosteUmursamazlığı Ya Da Hizmetsizliği

Arda
Lacoste Giyilmiş Ürün Gönderilmiştir!

Lacoste GiyilmişÜrün Gönderilmiştir!

Dilara