Lacoste Ayakkabı Deforme Oldu

Lacoste Ayakkabı Deforme Oldu
Batuhan
25 Kasım 2023 00:44

Hilltown Lacoste'dan NEP2023000618779 fatura numaralı aldığım ayakkabı 3-5 kez giymede deforme oldu. Ürünü incelemeye gönderdiğimde ise yaklaşık 40 günde gelen cevap üretimsel bir hatanın olmadığıydı. Sorunumu çözecek bir muhatap bulamıyorum herkes birbirine yönlendiriyor. 2 hafta önce Hilltown mağazasından arayıp dalga geçer gibi yeni sezon ürünlerinin geldiğini ve misafir etmek istediklerini söylediler. Daha mağduriyetimden haberleri yok kaç defa aramama rağmen. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum gerekirse dava açacağım. Senelerdir Lacoste'dan alışveriş yaparım ilk defa böyle bir şey yaşadım ve kimse ilgilenmiyor. Ürünü doğru düzgün kullanamadım bile pırıl pırıl duruyor iade alana kadar bütün hukuksal haklarımı kullanacağım ve bir daha Lacoste, dan asla alışveriş yapmayacağım.

25 Kasım 2023 09:03 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Emre sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 20:10
Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
28 Temmuz 2023 14:54
"Şikayet var sayesinde hızlı dönüş için teşekkürler."

Suffa
29 Haziran 2025 19:40
Lacoste Ayakkabıda Çıkmayan Lekeler Ve Mağaza İlgisizliği
Emir sonuçtan hiç memnun değil

Kuru Temizleme Sonrası Pantolon Hasarı ve Mağaza Sorumluluğu Hakkında Şikayet

21 Ağustos 2025 21:02