Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Adaşen Bayisinin Amatörlüğü

04 Eylül 2024 20:11

Uzun yıllar 125cc motor kullanma sonrası 250cc motor geçmek istediğimde Kymco Downtown 250i modelini gördüğümde beğendiğimden almak istedim. Piyasadaki 229k 12 taksit kampanyası sebebiyle birçok bayide 2023 modeli kalmamıştı. Sarı sitedeki ilandan Sakarya'daki Kymco yetkili bayi Adaşen'de olduğu bilgisini aldım. Sonrasında iletişime geçtiğimde ellerinde 1 adet olduğu bilgisini verdiler fakat o süreçte iletişimleri aşırı kötüydü. Almak istediğimde onay vermemden 4 saat sonrasında kendilerine ulaşabildim. Arıyorsunuz açmıyorlar. Fakat motoru beğenmeme ve istekli olmamdan vazgeçmedim. Sonrasında mail order ile Garanti Bankası'ndan alamadıklarından fiziki geleceğimi beyan ettim. Gebze'den çıkıp Sakarya'ya gideceğim için öncesinden arayıp tekrar motorun durup durmadığından ve garanti ile postan kampanyanın devam ettiği bilgisini vermeleri ve gelebileceğimi söylemeleri üzerine ilgili Adaşen bayisine gittim fakat şaka gibi bizde garanti pos makinesi yok dediler ve veremeyeceklerini belirttiler. Telefon ile onay verdiklerini söylediğimde evet ama yapacak bir şey yok yanlış olmuş ile geçiştirip insanın yüzüne bile bakmıyorlar. 100 km yolu ve işe gitmediğimle kalmış oldum. İlk defa beğenmem ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kymco markasını denemek istemiştim fakat satış kısmında böyle ise sonraki sorunlarda nasıllar bilemedim. Bir daha da bu markayı düşünmem sanırım. Kurumsal görünüp bu kadar amatör bir bayi görmedim ben.

05 Eylül 2024 08:50 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

05 Eylül 2024 11:59

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

05 Eylül 2024 18:01

Arayıp standart bilgi dışında yapılan bir şey yok. Benim zaman ve maddi kaybım için sunulan bir şey yok. Yani karşıyı uyardık gibi sıradan cevaplar dışında söylenen bir şey yok maalesef. Kurumsallık bu değil bence.

06 Eylül 2024 23:46
Kymco Downtown Fabrika Hataları
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Kymco 250 Downtown: Odometre Hatası Ve Müşteri Mağduriyeti!

Eyüp
02 Mayıs 2024 15:25
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Yedek Parça Sıkıntısı

Onur