Kuzey Marmara Otoyolu Kuzey Marmara HGS Den Çekmiyor

17 Temmuz 2024 11:20

31.01.2024 tarihinde Kuzey Marmara'yı kullandım, bakiyem bitmiş, 15 gün içerisinde yükleme yaptım, ben çekti sanıyorum. 6 ay içerisinde kaç sefer HGS uygulamasına girdim, tekrar yüklemeler yaptım, geçişler yaptım ve 2 gün öncesine kadar herhangi bir ihlal geçiş bildirimi göremedim. 145 lira geçiş ücretinden 2350 lira borç gözüküyor. Sitesinden sorgulama yapamıyorum, devletten detaylı sorgulamada çıkmıyor. Arıyorum, 15 gün içinde ödenmemiş, 725 lira olmuş, hukuk bürosuna vermiş, 2350 borcum olduğunu öğreniyorum. Ne hukuk bürosu ne de Kuzey Marmara benimle iletişime geçmeden nasıl böyle bir tasarrufta bulunup beni hukuk bürosuna veriyorlar. Bu tamamen zar zor kazandığımız üç kuruş parayı cebimizden alma çabasıdır. CİMER, Tüketici Hakem Heyeti, neresi olursa hakkımı arayacağım.

Emir
Emir
17 Temmuz 2024 11:07
kuzey-marmara-hgs-den-cekmiyor-1.jpg

Edevlette yasal takipte olan borç bulunmamaktadır diyor, arıyorum hukuk bürosunda verildi diyorlar Hangi büro verdiler belli değil, büro benimle iletişime de geçmedi

18 Temmuz 2024 14:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Kullanıcımız, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. İstek, talep ve şikayetleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

07 Ağustos 2024 11:05

Sayın Kullanıcımız, Sikayetvar.com web sitesi üzerinden iletmiş olduğunuz konu ile ilgili 07.08.2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için bize ulaşmanızı rica eder, tüm süreç boyunca göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

01 Temmuz 2024 22:19

HGS İhlalinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Fahiş Ceza Uygulaması

02 Temmuz 2025 02:19

02 Ağustos 2023 17:38

26 Haziran 2024 10:20
Kuzey Marmara Otoyolu (Avrupa) İhlali Geçiş Bildirimi
Kuzey Marmara Otoyolu (Avrupa) İhlali Geçiş Bildirimi
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 10:36