Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Küncü Fırın Evka 1 Buca İzmir Ürün Orijinallik Sorunu!

Küncü Fırın Evka 1 Buca İzmir Ürün Orijinallik Sorunu!
27 Ocak 2024 23:03

LoL bebek yumurtası aldım Güvendiğim yerden maalesef lisanssız bir ürün olduğunu anladım. Hem de pahalıya aldım; normalde replika olanları 40 TL ile 60 TL arasında oluyor. Her zaman alışveriş yaptığım bir yer olduğu için gerçek olabileceğini düşünerek aldım. Hem kızım hem ben, açtığımız yuvarlak kürenin içinden çıkanlar yüzünden çok üzüldük. Paramızın boşa gitmesine üzülmedik ama içinden çıkan sakız ve bir tane yılan gibi bir oyuncak bizi hayal kırıklığına uğrattı. Memnun kalmadım ve bu durumu satın aldığım yere ilettim. 'Bunlar replika' dediğimde, 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok' yanıtını aldım. Ayrıca şunu da eklemek isterim; pastaları, ekmeği ve kurabiyeleri güzel olabilir, ancak müşteri memnuniyeti yaklaşımı biraz eksik. Evka 1 Buca İzmir'deki bu fırına sesleniyorum, bize yaşattığınız bu tür hayal kırıklığı hiç hoş olmadı.

27 Ocak 2024 22:39

LoL bebek yumurtası aldım. Güvendiğim yerden maalesef sahte lisanslı bir ürün olduğunu anladım. Hem de pahalıya aldım; normalde sahteleri 40 TL ile 60 TL arasında oluyordu. Ayrıca her zaman alışveriş yaptığım bir yer olduğu için gerçek ürün olduğunu düşünerek aldım. Hem kızım hem de ben, açtığımız yuvarlak kürenin içinden çıkanlar yüzünden çok üzüldük. Paramızın yanmasına değil, hevesle açtığımız oyuncakta sadece sakız ve bir tane yılan gibi bir şeyin çıkmasına üzüldük. Memnun kalmadım ve bu durumu satın aldığım yere ilettim. 'Bunlar sahte' dedim, ancak 'Bizim yapabileceğimiz bir şey yok' yanıtını aldım.  Ayrıca şunu da belirtmek isterim; pastaları, ekmeği ve kurabiyeleri güzeldir ancak müşteri memnuniyeti yaklaşımı biraz uzak. Buradan, Evka 1 Buca İzmir'deki küçük fırına sesleniyorum; bu tür bir hayal kırıklığı yaşatmanız hiç güzel olmadı.

Ek

Şule sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 01:41

Doğa Cafe (Özlüce) İlgisiz Ve Para İadesi Yapmayan Firma

02 Ekim 2023 14:55

Nevmekan Sahil'de Yaşanan Olumsuz Deneyim

28 Ekim 2024 21:48
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Çocuklar İçin Uygunsuz Oyun Alanı Politikası

08 Mart 2025 12:29