Doğa Cafe (Özlüce) Doğum Günü Organizasyonunda İletişim Fiyaskosu

03 Ocak 2024 16:37

1 Ocak pazartesi kızımın doğum gününü yapmak istediğim için görüştüm yüz yüze görüştüğümde zaten binbir nazla cevap verdi, o gün 1000 TL kapora ödemesi yaptık. Günü ayırmak için. Birkaç gün öncesinden bir sorun vs olursa iptal edebileceğini söyledi. Ayrıca eşimle konuştuk ikimiz de duyduğumuzdan ne konuştuğumuzdan eminiz doğum gününden 4 gün önce aradım kendisini bize o şekilde bir bilgi vermediği halde 15 çocuktan sonra oyun ablası zorunlu tutacaksınız dedi. İstemediğimi söyleyince haddi aşarak bir tutum sergiledi. Sesi yükseldi o zaman biz çocuklarınızı uyarırız dedi. Bu tutum ve oldukça alt seviye konuşma sonrası doğal olarak tamam B**** hanım biz buradan sonra sağlıklı bir iletişim kuramayacağız sizle dedim iptal edelim dedim. Paranızı iade edemem dedi. Sonra peşin ödediğim miktarı Dekontum olduğu için iade etti fakat elden verdiğimizi etmedi. Organizasyonu tartışma yaşadığınız bir insanla yapabilir misiniz? Sonuçta bunlar çocuk uyaracağım diyerek resmen o gün size tatsız tuzsuz birkaç saat geçireceğini söyleyen biriyle?
Tüm hakkım param helal etmiyorum. Umarım hak adalet yolunu bulacaktır

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü Kabusu: Kaba Hizmet Ve Ekstra Ücretler

29 Ocak 2025 14:22

Doğa Cafe (Özlüce) İlgisiz Ve Para İadesi Yapmayan Firma

02 Ekim 2023 14:55

Shirada Ankara Fazladan Para Aldı İadesini Yapmadı

07 Temmuz 2025 15:47
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Çocuklar İçin Uygunsuz Oyun Alanı Politikası

08 Mart 2025 12:29