Kültür ve Turizm Bakanlığı Oteli Nasıl Batırabilirler Adlı Çalışmaya 1 Hafta Şahit Olduk

10 Temmuz 2024 12:36

Otele geldiğimiz ilk gün, Anex oda dedikleri farklı bir apartın içindeki eski kullanılan tuvaletin hala kirli olması, perdenin yarısının olmaması ve bunu bavullarla ve havlularla kapatmış olmamız, ayrıca oturacak sandalyelerin kirli olması, klimanın çalışmaması, televizyonun bozuk olmasına geçiyorum, yatacak yastığın bulunmaması ile başladı tatilimiz. İlk günün azizliğidir diyerek konuşarak üzerine ek ücret ödeyerek odamızı otelin içerisindeki diğer odalarda değiştirmek istedik. Zaten değiştirmeseydik her gün neredeyse 1 km yol yürüyüp denize girip yemek yemek için mesafe gidecektik. Bir gün o odada kalmak zorunda kaldım. Sonra zoraki konuşma ile üzerine eklediğimiz para ile farklı bir odaya geçtik. Ama gördük ki bu otelin diğer otelden bir farkı yok. Karşılamadaki resepsiyonist arkadaş C** Bey, tavırları ile konuşmalarıyla hiçbir işimizi yapmaması ve çözüm bulamaması. Ayrıca yetmiyor gibi bir gün sonra Range Rover arabamı ıssız bir yere çektirip anahtarını sabahında 45 dakika aradılar. Akşam bıraktım, araba anahtarı da sabah sizde diyerek 45 dakika beni de kendilerinde oyalayarak arabanın anahtarını bulmaya çalıştılar. Sonra arabanın anahtarı valinin farklı bir araba düşürülmesiyle bulundu. Bir de sorumlu bizi çıkarmış gibi otopark yanın orada olduğunu söylediler ki orası otopark değil, askeriyenin orada yol kenarı demirliklerin ve dikenlerin olduğu yer otopark diye insanları yanılttılar. Bir hafta boyunca otopark ve araba ile ilgili sıkıntı yaşadım. 10 dakika yol yürüdüm, taksiyle 500 TL olan mesafeye ben arabamı almak istediğimde yürüyerek gittim. Ve her arabayı alacağım zaman anahtarla ilgili kayıp problemleri yaşadım. Yetmedi, bardaki gözlüklü beyefendinin üslubuna her gün maruz kaldık. Rica minnet istediğimiz şeyleri azarlayarak (bir tane rica edebilir miyim'e cevap: yapıyoruz, görmüyor musunuz? Sizce kaç dakikaya hazır olur'a cevap: hazır olunca koyacağım) diyaloglarıyla sürekli karşılaştık. Yemeklerin kalitesizliğini anlatamam. Odaya gelen seyyar yataktaki pireyi söylemiyorum bile. Son olarak, çıkacak olduğumuz zaman 11.30'da odayı teslim edip uçağımızın 2'de olduğunu söyleyip çıkış yapacağımı belirtmeme rağmen, müdür beyin talimatıyla otelde kullanım yapamayacağımı söylediler. Bugünden itibaren Sami Otel benim için kötü bir oteldir, bunu herkese duyuracağım. Gerekli teftişlerin yapılması için Turizm Bakanlığına bizzat şikayet edeceğim, bunu herkes bilsin.

17 Eylül 2023 14:32

03 Mart 2024 23:02