30 Ocak 2024 13:26

Kaldığımız otel tamamen hijyenik ve temiz değildi. Odalarda yerler kirli ve lağım kokuyordu, yataklardaki çarşaflar yırtıktı. İki kişilik yatak olarak ayrı ayrı iki çocuk yatağını birleştirip vermişler. Bebeğime verdikleri beşik küf kokuyor ve sarı sarı büyük lekelerle kaplıydı, yırtık olduğundan çocuğum alerji oldu. Personeller güvenilir değil. Bayan havuzuna girerken dolap anahtarı istedik, fakat vermediler ve yok dediler. Biz de otelin güvenilir olduğunu düşünerek dolaplara giysilerimizi, telefonlarımızı ve cüzdanlarımızı bıraktık; ancak kontrol etmeden dolapları, biz havuzdayken başka bir müşteriye anahtar veriliyor ve müşteriye eşyaları çıkarması söyleniyor. Soyunma odasına geldiğimde eşyalarım ve telefonum soyunma odasının ortasında duruyordu. Bu durum sorumsuzluk ve kişisel mahremiyet ihlaliydi. Asıl sorun, bize yok denilen anahtarın dışarıdan randevu ile gelen kişilere verildiği, sadece otelde kalanlara değil. Yemekler kötü, kurumuş ve soğuktu. Hatta çay bile soğuktu. 15 kişi kaldık ama bizi rezil ettiler. Bir de üstüne oldukça fazla para aldılar.

21 Ağustos 2023 22:41

Bülent