Simge sonuçtan hiç memnun değil

Kula'da Yaşama Pişmanlığı

03 Mart 2024 11:41

Kula'da iki yıldır yaşıyorum. özellikle büyük şehirden gelecekseniz sinir hastası olmanız garantili. Yollar yol değil; her yer kum, her yer toprak, kaldırımlar sürekli açıkta. Yolda yürünmüyor, tozdan bahsetmiyorum bile. Çekirge çok fazla var. Hayatımda görmediğim böcek türlerini burada gördüm. Toprağın sürekli açıkta olmasının ve kimsenin ilgilenmemesinin bir sonucu olabilir.

Pazar sabahları üst komşum bağıra bağıra türkü söylüyor. Benim için en katlanılmaz olan ise belediyenin verdiği ilan. İnanılır gibi değil, her gün sabahın köründe uyanıp dinlemek zorunda kalıyorsunuz ve hafta sonu fark etmiyor.

28 Mayıs 2024 10:15

Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim. Beynimin içi patlayacak neredeyse burda yaşayan insanlara hayret ediyorum nasıl herkes memnun bu durumdan kimsenin sesi çıkmıyor. İlan veren kadının umarım sesi kısılır. Uykumdan uyandırıyor. Ben uykumdan bu kadın yüzünden uyanıp onun gereksiz bilgilerini dinlemek zorunda hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına. Bebeği olanlar hamile olanlar hasta olanlar ne yapıyorlar çok merak ediyorum gerçekten.

Sebahat
Sebahat

Ve garip olan hiç kimse oralı değil herkes halinden memnun gibi yaşamaları nereye şikayet edilir bilemiyor insan 😔

04 Ağustos 2023 20:24

09 Temmuz 2023 02:41