Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Kübra İyisan & Selda Çelik Güzellik Salonu Kötü Karşılama Laf Sokma

21 Aralık 2023 21:13

İstanbul Sultanbeyli kübra iyisan selda çelik güzellik salonunda geçen gün gittim yanımda bir sürü param vardı bana çok iyi davranış gösterdi. 1 ay gittim ve memnundum 1 ay sonunda ipek kirpik yaptırmak istediğimi söyledim ama fakat parayı lazer epilasyona geldiğim gün ödeyeceğim dedim kabul ve selda hanım kabul etti.

Lazer randevum 2 hafta sonraydı fakat ben ödeyeceğim dediğim günden 4 gün sonra protez tırnak randevusu alıp gittim. Bana borcun varken farklı bir işlem yaptıramazsın dediler. Ben ödeyeceğim dememe rağmen çok kötü tavır ile karşılandım. Selda hanım sağ olsun işleme alabilirsiniz dedi fakat ş**** m**** diye biri vardı protez tırnak uzmanı ikide bir bana borcunu öde bu bir ihtiyaç değil lüks işi gibi laflarla karşılandım ve tatbiki borcumu o gün ödedim ama karşılanmam ilk geldiğim gibi değildi ve şikayet ediyorum.

Paramız olduğunda yüzümüze gülüyorlar olmadığında kötü karşılıyorlar ve ödeyeceğim dememe rağmen ısrar ettiler ve ben yalan borcum var gibi kelimeler kullandılar. Ben yalan söylüyorsun da demedim ama böyle bir karşılama beklemezdim. Allah aşkına benim anlayamadığım şey şu madem öyle sonra ödeyeceğim dediğimde neden kabul ettiniz. Böyle yapacaktınız benim Allah'a şükür durumum iyi markete bile borç yapmam ama böyle bir karşılama beklemiyordum.

Selda
Selda

Kadın haklı ama. İşlem lüks. Paran varsa yaptirirsin. Borçlanarak lüks yaşamak nedir anlamıyorum. Ya da paran olunca yaptır

Meryem

Fakat o zaman bana gelip sonra öde demiycekler kardeşim baştan kabul etmiyceklerdi aynı zamanda ben bir markete bile borç yapmam lükse lüks zaten yaşadığım hayat lüks gittim okul özel okul yaşadığım yer İstanbul Şile yani lüks bir hayatım ve param var ama böyle davranmaları gerekmiyordu zaten hemen ödedim uğraşmadım ama konuyu fazla uzattılar

Meryem

Param olmasa zaten yaptırmam yaptırmayı da düşünmem

Meryem

Param var abla param olmasına rağmen böyle davranıldı

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Kübra İyisan & Selda Çelik Güzellik Salonu Tarafından Mağdur Edildim!

30 Mayıs 2024 12:13

Heli Beauty Sözler Güzel, Sonuç Hayal Kırıklığı