10 Aralık 2024 14:16

Toptan olarak aldığım ürünlerin hiçbiri sitedeki görsellerle aynı değil çoğu kopuk hasarlı ve kararmış olarak geldi, o kadar kalitesiz ürünler ki paketinde kullanılmadan kararma yapmaya başlıyor. Eklediğim görseldeki ürünlerin benzer yanları var mı kilit aparatı bile yok. Mesajlara dönüş dahi yapmayan bir firma, aradığınızda da sözleşmeyi okuyun ürünlerin farklı ve hasarlı gelebileceği yazıyor diyor. Biz hasarlı ürün almak için mi para harcadık yani değişimi de yapılmıyor. Bir özür dileme nezaketinde bile bulunmuyorlar. Paranızın çöp olmasını istiyorsanız alışveriş yapabilirsiniz. Ben aldığım tüm ürünleri çöpe attım.

Çamay
Çamay
10 Aralık 2024 14:17

Madem ürünlerde farklılar olabilir diyorsunuz sattığınız ürünlerin görsellerini koyun sitenize, tabi gerçek görselleri koyarsanız satış yapamayacağınızı sizde biliyorsunuz! Bir başka kararma şikayetine de biz rafta kullanılmadan kararmama garantisi veriyoruz demişler. Aldığım ürünler paketinde kararmaya başladı hadi bakalım sorunumu çözmenizi bekliyorum.

12 Aralık 2024 01:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kararmayan ürün yoktur. Kararmadığını söyleyen satıcı vardır. Kararmayan ürün arıyorsanız Kararma süresi daha uzun olan zirkon ve çelik ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

13 Şubat 2024 10:59

31 Temmuz 2023 16:11
Takıntı Takı İade Ve Değişim Sorunu
Takıntı Takı İade Ve Değişim Sorunu
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 12:22

Defolu Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Güven Sorunu