Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Yenidoğan Yoğun Bakım Ücretinin Haksız Talebi

16 Ekim 2024 19:44

Oğlumuz C** 14.10.2024 tarihinde Ankara Özel Koru Hastanesi Çukurambar Hastanesinde 37+2 haftalıkken dünyaya gelmiştir. Emme yetisinin yetersizliği nedeniyle aynı günün gecesinde Yenidoğan yoğun bakıma alınmış ve 1 gün boyunca burada kalmıştır. Burada kaldığı süre ve yapılan işlemler için hastane bizden toplamda 22.677,48 TL kuvöz parası ve işlem bedeli almıştır. İlk 28 gün yenidoğandan herhangi bir ücret alınmaması gerektiğini iletmemize rağmen, çocuğumuzun taburcu olabilmesi için 22.677,48 TL'nin ödenmesi istenmiştir. Çocuğumun taburcu olabilmesi için ödemek zorunda kaldım. Tutarın iadesini istiyoruz. Mağduriyetimizin giderilmemesi durumunda yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.

31 Ekim 2024 16:04 (Şikayetten 14 gün sonra)

Misafirimize geri dönüş yapılmıştır.

Aykut
Aykut
07 Kasım 2024 12:47

Firmadan şikayetle ilgili tekrar detay bilgi istendi. Yine detaylı olarak kendilerine anlattım. Geçtiğimiz hafta sonu kurul toplantısında değerlendirileceği ve en geç içinde bulunduğumuz pazartesi dönüş yapılacağı bildirildi ancak henüz geri dönüş yapılmadı. Dostlar alışverişte görsün diyerek arandım diye düşünüyorum artık (Buraya dönüş yapıldı diyebilmek adına). Koru işletmesinden hizmet almayı düşünenler için eğer başlangıçta size cazip gelen ayrıcalıklar ( biz doğum paketini alırken SGK anlaşmaları vardı ) sonrasında değişir ise bundan direk olarak etkileneceğinizi de değerlendirmeniz gerekir diye düşünüyorum. Çünkü işletme kendi kararının sonuçlarını size yansıtırken herhangi bir çekince yaşamıyor.

Yenidoğan Yoğun Bakım Ücretinde Haksız Talep

29 Kasım 2024 22:33
Yenidoğan Yoğun Bakım Ücretinde Haksız Talep

Koru Hastanesi Çukurambar Hastanesi'nde Doğum Sonrası Kabus

24 Mart 2025 13:55
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:51

Koru Hastanesi Özel Hastane Doğum Sorunu