Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Koru Hastanesi Tetkikleri Geç Yapıyor!

31 Mayıs 2023 11:48

31 Mayıs tarihinde Koru Hastanesi'nin nöroloji bölümünde muayene oldum. Doktor EMG ve Beyin tomografisi istedi. Daha önce Acıbadem Sigorta ile herhangi bir ücret ödemeden muayene olup tetkik yaptırabiliyordum, ancak bu sefer sigorta ile anlaşmanın sonlandırıldığını ücret ödeme aşamasında öğrendim ve 1000 TL'ye yakın ücret ödemek zorunda kaldım, ki sigortanın uygulamasında hala %100 ödemeli olarak görünüyor. Bunun dışında yapılacak tetkikler için ayrı ayrı başka zamanlara randevu verildiğini öğrendim, ki EMG için birkaç kez hastaneyi aradıktan sonra zorla randevu tarihi alabildim. Daha önce Eryaman Hastanesi'nde EMG, Medical Park Hastanesi'ta tomografi işlemleri yaptırdım ve bu işlemler muayeneden hemen sonra yapıldı, ekstra bir randevu tarihi verilmeden. Dolayısıyla tüm işlerimi tek seferde halletmiş oldum. Ancak Koru Hastanesi'nde bu işlemler için sonuç gösterme de dahil, 4 sefer hastaneye gelip gitmem gerekiyor, ki bunlar için de 5000 TL'ye yakın yüksek bir ücret alınıyorken. Bu durumda daha iyi hizmet alabilmek için gittiğimiz özel hastanenin devlet hastanesinden ne farkı kalıyor?
Bundan sonra kesinlikle Koru Hastanesi'ni tercih etmeyeceğim!

31 Mayıs 2023 13:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Özlem sonuçtan memnun

11 Ocak 2024 10:17
"Teşekkür etmiyorum."
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Koru Hastanesi Garip Ve Anlaşılamayan Bahaneler

08 Nisan 2024 12:20

Medipol Hastanelerinde Tahlil Karmaşası

25 Mart 2025 08:00

Medipol Sağlık Grubu Haksız Konsültasyon Ücreti Ve Kötü Muamele!

07 Şubat 2025 17:05