Bilge sonuçtan çok memnun

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Çay Makinesi İle Yaşadığımız Sürekli Paslanma Sorunu

27 Eylül 2024 14:52
Bilge'nin Teşekkür Mesajı
“Korkmaz ev aletlerine sorunumuzu çözdüğü için okulumuz öğretmenleri adına teşekkür ederim. Ürünün alt kısmının demlik konulan kısmını geliştirmesini ve oranın da paslanmaz çelik ile kaplanmasını tavsiye ederiz.”

16.09.2023'te okulumuz öğretmenleri ile para toplayıp Korkmaz paslanmaz çelik çay makinesi aldık. 9. ayda pas tuttu. Garanti kapsamında olduğu için yaz tatilinde müdür bey servise götürdü, alt kısmını değiştirmişler ancak Eylül ayı sonu gelmeden yine pas tuttu ve suyu kaynatmıyor. Okulda çay içmek işkence haline geldi.

27 Eylül 2024 15:01 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Bilge
Bilge
14 Ekim 2024 09:32

Sultan sonuçtan memnun

19 Kasım 2024 13:28

21 Nisan 2024 22:48
Umut sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 18:22
"Sorun çözüldü ürün değişimi yapıldı teşekkürler"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 14:44

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri