Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Mobesko Körfez Mobilya'yı Tüketici Mahkemesi Şikayet Edeceğim!

02 Mayıs 2024 19:48

5 ay önce yatak odası aldık Mobesko Körfez Mobilyadan. Düğüm var 3 hafta sonra. Mart ayında teslim edelim ürününüzü hazır dedikleri mobilya ortada yok. F**** M**** adında başka bir müşterinin yatak odasını bize getirdiler, yanlış ürün getirdiklerini söylediğimiz halde yatağı kurdular. Körfez mobilyayı arıyoruz açan yok. 7 gündür bir yatak odasını düzeltmediler. Mobesko'ya kadar gittik. Bize ''çok yoğunuz telefonlara bakamıyoruz'' dedikleri iş yerinde 5 /6 kişi oturup kahkahalarla gülüşüyor. Anlayın ne kadar yoğun olduklarını! Telefonla arıyorum. Körfez Mobilya diyor ''bize yanlış ve eksik ürün bilgisi bildirilmedi, bizde böyle bir bilgi yok.'' e o zaman montaj yapacak adam deponuzdan elini kolunu sallayarak ürün çıkarıyor. Bundan haberiniz yoktur eminim! Geçen Cuma gününden beri bekliyoruz mantıklı bir açıklama yapılmadı. İstediğimiz yatak gelmedi. Oyalıyorlar. Sürekli bahaneler sunuluyor. Bugün arıyoruz: Yarın bizim ürünle ilgili bize bilgi verilecekmiş! Bahaneler... Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim! Körfez mobilyadan ürün alın! Çıkın çıkın ürün alın! İşimizden izin alıp kaç gün bekledik yazık be!
İşinizi doğru yapın!

Tt Bakkal sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 12:47

24 Mayıs 2025 15:39