Murat sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 12:39

Merhaba, Koray Spor mağazasından 11 yaşındaki oğlum için krampon satın aldım. Ürün açıklamalarında ekstra bir ödeme ile nakış olarak isim yazılacağı belirtiliyordu. Ben de ekstra ödemeyi kabul ederek bir kısaltma yazılmasını talep ettim. Ürün 10 gün sonra teslim edildiğinde isim nakış olarak değil, basit bir etiket uygulaması ile geldi. Koray Spor'un iletişim kanallarını kullanarak iletişime geçmeye çalıştığımda, WhatsApp üzerinden sadece yazışarak iletişim kurabildim ve her şikayetime 'ürünü gönderin, kontrol edelim' cevabını aldım. Ayrıca ürün geldikten sadece birkaç saat sonra oğlum antrenmanda kramponları kullandı ve ürün üzerindeki etiketlerin hepsinin düştüğünü fark ettik. Nakış işlemi yapılmış olsaydı, böyle bir sorun yaşanmayacaktı ve oğlumu mutlu etmek için yaptığım bu alışveriş, onu hayal kırıklığına uğratmayacaktı. Maalesef Koray Spor, profesyonellikten uzak bir anlayışla hizmet vermekte ve müşteri memnuniyetini arka plana atmış durumda. Ayrıca müşteri hizmetlerindeki personelin tavrı hoş olmayan cevaplar vermekte. Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Umarım yazışma yöntemleri dışında iletişim kurabilecek iletişim becerisine sahip birisi benimle iletişime geçer.

Murat
Murat
05 Mayıs 2024 09:23

Aradan geçen 10 günlük sürede hiçbir şekilde irtibat kurulmadı.

02 Ocak 2024 15:39
Koray Spor İnternet Ve Mağaza Fiyat Farklılıkları Hakkında Şikayet