Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatifi Erimeyen Kaşar Peyniri

12 Eylül 2024 09:14

Öncelikle iyi günler diliyorum. Gerek kooperatif olması sebebiyle gerekse de ürünlerinin kaliteli olması sebebiyle Tarım Kredi Kooperatifi den alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Yani biliyorum ki yapılan ürünler hem denetleniyor hem de merdivenaltı ürün olmuyor. Ta ki en son almış olduğum 1 kg lik Tarım Kredi Tam Yağlı Taze Kaşar Peynirini alana kadar. Gerçekten severek tükettiğimiz bir ürün idi. Pizza ve tost yaparken mükemmel diyorduk. Ama anladık ki artık onu da ağız tadıyla yiyemeyeceğiz. Ya arkadaş hiç mi erimez. Kaşar peynir demeye bin şahit lazım. Bu ürün üretilirken en azından bu parti no ile üretilen ürün hiç mi denetlenmedi. Gıda mühendisiniz de mi yok hiç mi kimse tadına bakmadı. Millet bir ürün yaptıktan sonra daha iyisini nasıl yaparım diye uğraşır ama bu sizde farklı olmuş sanırım süreç tersine işlemiş. Neyse 14.06.2024 üretim tarihli prt no:12.11 olan ürününüzü kontrol ettirin. Gerçekten verdiğim paraya yazık.

12 Eylül 2024 09:29 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 22:25
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Tarım Kredi Market Ürünlerinin Bozuk Olması
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Market'ten Aldığım Kaşar Peynirde Yanlış Ve Bozuk Ürün, İade Sorunu

29 Ekim 13:23
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Aldığım Kaşar Peynirinin İçeriği Şaşırttı: Güven Sarsan Deneyim

30 Kasım 2024 11:08
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi'den Aldığım Ürünler Beklentimi Karşılamadı

25 Ekim 2024 16:10
Tarım Kredi'den Aldığım Ürünler Beklentimi Karşılamadı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Bozuk Tarım Kredi Kaşar Peyniri

09 Eylül 2023 13:50